ZA TAJOMSTVAMI ZRUCANIN 1.

Kniha: ZA TAJOMSTVAMI ZRUCANIN 1. - Karel Nešpor
Katalógové číslo: 108850 viac »
8,82

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: ZA TAJOMSTVAMI ZRUCANIN 1.

Autor - Jaroslav Nešpor, nám poskytuje neoceniteľné informácie nielen o stavebnom vývoji menej známych zrúcanín na Slovensku, ale aj o historickom dianí, ktoré ho sprevádzalo od 12. storočia až po súčasnosť. Nahliadnutím do neskorej minulosti, pozastavením sa nad udalosťami a ľuďmi, ktorí kropili svojou krvou zem, po ktorej dnes kráčame, nás vedie nielen k poznaniu, ale aj k patriotizmu. Ako inak si chceme zachovať vlastnú identitu v globalizujúcom sa svete, pokiaľ ju sami nepoznáme? Cez súčasné fotografie hradných zrúcanín, ale aj cez vzácne dobové obrázky, rytiny a erby rodov, cez historické fakty, ale aj osobné príbehy i povesti máme možnosť spoznať staré múry a kamene hradných zrúcanín na Slovensku. Ojedinelosť tejto publikácie spočíva aj v najaktuálnejších informáciách, ktoré nám autor ponúka vďaka svojmu dlhoročnému štúdiu historických materiálov, matrík, archívnych spisov a vďaka nespočetným cestám za faktami, ktoré písali naše i európske dejiny. Kniha okrem množstva faktografických údajov k vybratým menej známym 32 hradným zrúcaninám východ. Slovenska, obsahuje aj 32 čb. fotografií, dobové obrázky, erby, charakteristiku a prístup k zrúcanine, originálny pôdorys a krátko prerozprávané povesti.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
108850
Názov
ZA TAJOMSTVAMI ZRUCANIN 1.
EAN/ISBN
9788096905805
Autor
Karel Nešpor
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2004/04
Rozmer
210×290×10
Hmotnosť
0,50
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
ZA TAJOMSTVAMI ZRUCANIN 1. zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.