Láska v nebezpečí

Julia Quinn

CZE Česky IKAR2011

Kniha: Láska v nebezpečí - Julia Quinn
Katalógové číslo: 107570 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Láska v nebezpečí

Když se Olivia Bevelstokeová doslechne, že její nový soused možná zavraždil svou snoubenku, ani na okamžik tomu nevěří. Přesto se neubrání a začne ho sledovat. Jen aby měla jistotu, samozřejmě. Z okna svého pokoje, pečlivě ukrytá za záclonou, pozoruje podivína naproti a čeká… a objevuje nanejvýš zajímavého muže, který něco za lubem určitě má. Sir Harry Valentine pracuje pro ministerstvo války – překládá tajné dokumenty, z hlediska národní bezpečnosti nanejvýš důležité. Je vycvičen k velké obezřetnosti a ve chvíli, kdy ho začne špehovat krásná blondýnka zpoza záclony, ji začne podezřívat. Zjistí ale, že dívka je docela obyčejná debutantka, která se jen nudí. Posléze se však doslechne, že jí nadbíhá ruský princ, jehož úmysly nejsou zcela čisté a mohl by znamenat nebezpečí pro Anglii. Harry se tedy do toho vloží, ale než se naděje, začíná se o Olivii velmi zajímat i on sám…
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
107570
Názov
Láska v nebezpečí
EAN/ISBN
9788024916194
Autor
Julia Quinn
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011
Rozsah
296
Rozmer
130×210×28
Hmotnosť
0,35
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Láska v nebezpečí zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.