Jumaroro

Sylva Lauerová

CZE Česky van Aspen, s.r.o.2011/06

Kniha: Jumaroro - Sylva Lauerová
Džungle, mystika a neopakovatelné dobrodružství
Katalógové číslo: 107053 viac »
Ušetríte až 4,01 € z bežnej ceny 15,35
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,34
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Jumaroro

Jumaroro je kniha, na kterou čekají všichni příznivci Sylvy Lauerové, nejkontroverznější osobnosti české literární scény. Třetí próza (a v pořadí již pátý titul) české spisovatelky a básnířky je věnována "všem zvědavým".

Karolína se vydává na dobrodružnou cestu do Jižní Ameriky, aniž by tušila, co přesně ji čeká. Její přítel Lukáš se nevrátil z dovolené a pátrání po jeho stopách hlavní hrdinku zavede až do brazilského deštného pralesa. V exotickém prostředí povodí amazonské delty se odehrává téměř mystický příběh s překvapivým vyvrcholením.

Román Jumaroro v sobě spojuje napětí, exotiku a tajemno.

S postupujícím dějem před čtenářem vyvstává spousta otázek, stupňuje se jeho představivost, zvědavost a očekávání, stejně jako pocit čehosi nepojmenovatelného, aby se mu ve finále zatajil dech, když na své otázky získá odpověď.

Jumaroro. To džungla, mystika a neopakovateľné dobrodružstvo, ktoré prináša snáď najkontroverznejšia česká spisovateľka Sylvia Lauerová. Kniha vychádza v českom jazyku.

Hlavná hrdinka knihy Karolína sa vydáva po stopách priateľa Lukáša, ktorý sa nevrátil z dovolenky v Južnej Ameriky. Karolína podstupuje dobrodružnú výpravu, ktorá ju zavedie až do srdca Amazónie. Na pozadí džungle sa odohráva napínavý príbeh plný súčasných mystických rituálov, na konci ktorého čaká prekvapivé vyvrcholenie. Karolína prežíva chvíle, kedy v človeku doslova tuhne krv v žilách a ježia sa aj chĺpky na rukách. Tieto zážitky sú v dokonalom protiklade s prostredím, ktoré pôsobí ako zhmotnenie nebeského raja. Román Jumaroro v sebe spája exotiku, mystiku i tajomno. Dej je dynamický a napínavý, čo zaručuje, že sa určite nebudete nudiť.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
107053
Názov
Jumaroro
EAN/ISBN
9788090493308
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Sylva Lauerová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/06
Rozsah
248
Rozmer
150×210×0
Hmotnosť
0,42
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Jumaroro zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.