Odstíny života

Lucie Adamová

CZE Česky XYZ2011

Kniha: Odstíny života - Lucie Adamová
Katalógové číslo: 104452 viac »
2,40

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Odstíny života

Alexandrina Avitalová se za života nijak nelišila od vrstevníků. Když je v den svých devatenáctých narozenin chladnokrevně zavražděna, nikdo nemůže tušit, že smrt se stane začátkem její nové cesty. Tři roky poté, co byla pohřbena a oplakána rodinou a přáteli, se probouzí znovu k „životu“. Je uvedena do světa magie a ďábelských stvoření. Alex musí zapomenout na svůj předchozí život, aby mohla zaujmout pozici neohrožené bojovnice se silami temnot. Podle dávného Proroctví je právě ona jedinou vyvolenou, Spasitelkou, která má rozhodnout odvěkou bitvu mezi dobrem a zlem…
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
104452
Názov
Odstíny života
EAN/ISBN
9788073885007
Autor
Lucie Adamová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011
Rozsah
360
Rozmer
178×242×32
Hmotnosť
0,66
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Viki 5 z 5
02.04.2013 15:58:24

Väčšina ľudí sa smrti bojí a ešte viac trápi ono veľké "a-čo-potom". Alex však nie, ona už to má za sebou. Život po smrti je pre ňu nechutný, často osamelý no plný šikovných schopností a veľkolepého osudu. Nie že by sa ona o niečo také prosila ... Každopádne má kniha Odstíny života všetko čo len chcete. Sexi bohov, otravných lovcov, lásku, neobyčajné prostredie, prítulných vlkodlakov, preplnené bary, poriadnu dávku akcie a dychlapajúceho humoru! Je to typ knihy ktorú prečítate a poviete si "tak to bola bomba!!!". Dej tu skoro nikdy neviazne a každé pozastavenie vám vyrazí dych. Je to kniha kde nič nemá svoje miesto a urobiť sa na niečo poriadny názor je zbytočné pretože v ďalšej kapitole vám ho rozbijú nejakým nečakaným zistením. Môžu vám trnúť zuby od napätia, mäknúť svaly od Dokokanlých hrdinov, vstávať vlasy od hnevu a klesať viečka pri prebdených nociach. Alex sa vám dostane pod kožu a ,ja viem, budem sa opakovať, ale ten humor!!! ... no, nechajme pár úryvkov hovoriť za seba: “Přemýšlel jsem jestli se tady ukážeš." "Přemýšlel " zopakovala jsem pochybovačně. "A bolelo to hodně?” Niekedy aj čierny: “Nic neudělá na záporáky větší dojem, jako když před ně vyhodíte svou snídani.” „S tímhle vážně budeš muset přestat.“ „Proč?“ zamrkala jsem na něj nevinně. „Mně se to líbí.“ „Ale mně ne,“ zavrčel. Vytočit pana Nedotknutelného – splněno. Teď už můžu v klidu umřít. Moment, to už mám vlastně taky splněno. Sakra, já jsem ale dobrá.” Alexin život je drsný: Já na mezidruhové randění moc nejsem, to tedy lituju. Když se po mně někdo sápe, nikdy nevím, jestli mě chce, nebo má jenom hlad. A má okolo seba širokú škálu entít: "Pokud si myslíš, že někdy přistoupím na tu vaši šarádu, jsi blázen." "Ne, jsem bůh," Protočila jsem oči. "Vejtaho.” Takže tak ako na východe vychádza slnko, je isté že aj Odstíny života by ste si rozhodne mali prečítať, či už milujete horory, romantiku či fantasy.