Projekt šťastia

Gretchen Rubinová

SVK Slovensky TATRAN2010

Kniha: Projekt šťastia - Gretchen Rubinová
Katalógové číslo: 101235 viac »
4,76

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Projekt šťastia

Rubinová nemala možnosť všetko nechať tak a v skutočnosti to ani nechcela. Jej cieľom bolo zlepšiť svoj život taký, aký bol. Každý mesiac pracovala na inej skupine predsavzatí, napríklad: preukazuj lásku, popros o pomoc, viac sa zabávaj, založ si zápisník vďaky, zabudni na výsledky. Zahĺbila sa do zásad, ktoré hlásajú všetci odborníci od Epikura cez Thoreaua, Oprah Winfreyovú, Martina Seligmana po dalajlámu, aby zistila, čo funguje a čo nie. Jej závery občas prekvapujú. Zisťuje, že šťastie sa za peniaze kúpiť dá, ak ich míňame s rozumom, že novosť a vysoké ciele sú silným prameňom šťastia, že odmeňovanie samého seba veci skôr zhoršuje, že ventilovanie negatívne pocity v skutočnosti nezmierňuje, že aj tá najmenšia zmena môže spôsobiť veľký rozdiel – nech už ide o praktické veci, alebo o seriózne. Projekt šťastia je napísaný očarujúcim a dôvtipným štýlom, povznášajúco a zároveň zábavne, núti k uvažovaniu, ale číta sa podmanivo ľahko. Z knihy priam sála nadšenie Gretchen Rubinovej a po pár kapitolách pocítite inšpiráciu začať vlastný Projekt šťastia.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
101235
Názov
Projekt šťastia
EAN/ISBN
9788022205924
Autor
Gretchen Rubinová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010
Rozsah
230
Rozmer
147×229×0
Hmotnosť
0,48
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.5 z 5.0
5
200.0%
(1)
4
200.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Rudolf 5 z 5
21.04.2013 16:57:50

Napadita kniha


alesisko 4 z 5
31.05.2013 14:14:07

Je to milá beletristická knižka, s ochutnávkami z výskumov o šťastí a najmä o reálnych skúsenostiach autorky z ročného pokusu správať sa tak, aby bola šťastnejšia. Rozvrhla si rok po mesiacoch a na každý mesiac mala niekoľko predsavzatí, ktoré keď napĺňala dúfala, že ju spravia viac šťastnou. Písala o tom blok a ten sa stal podkladom ku knižke (logicky, keď sa živí ako spisovateľka). V porovnaní so všetkými knižkami o šťastí, čo som čítal, je písaná najľahším štýlom, nie je to nijako na závadu – je ľahká ako blog a dobre sa číta. Preto asi aj z nej bol väčší hit ako tie 3-4 iné knihy, čo o šťastí mám už doma. Predsavzatia, ktorými sa Gretchen riadila boli kombináciou jej individuálnych preferencií byť samou sebou (Buď Gretchen) a vecí, ktoré výskumy potvrdzujú, že keď sa nimi človek riadi „ošťastnie“. Jednu hviezdičku menej som dal len preto, že mám rád hustejšie, vedeckejšie knižky.