Tiskoví magnáti Voskovec a Werich

Kniha: Tiskoví magnáti Voskovec a Werich - František Cinger
Katalógové číslo: 100201 viac »
12,17

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Tiskoví magnáti Voskovec a Werich

Bonbonek pro všechny milovníky J. Voskovce a J. Wericha, přinášející dosud knižně nepublikované materiály. Kniha mapující duchovní ovzduší, panující v a kolem Osvobozeného divadla, představuje její tvůrce, spolupracovníky a vše, co dotvářelo kolorit této jedinečné scény. Doplňuje ji ojedinělá antologie časopisů Osvobozeného divadla, vydávaných pod názvy /Vest Pocket Revue/ a /Lokální patriot /(antologie je pořízena formou reprintu vč. dobových inzerátů). Zatímco první z nich usiloval o začlenění do širokého proudu evropské avantgardy (svědčí o tom např. příspěvky P. Soupaulta, A. Jarryho, P. Picassa, J. Cocteaua, B. Cendrarse, T. Tzary či G. Ribemont-Dessaignese, ale i J. Šímy, K. Teiga, Vl. Vančury, E. F. Buriana, K. Biebla, J. Honzla, J. Ježka i samotných "tiskových magnátů" J. Voskovce a J. Wericha - objevují se zde např. jejich "paměti" z druhé poloviny 30. let), dává druhý titul nahlédnout především do zákulisí a "kuchyně" této scény.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
100201
Názov
Tiskoví magnáti Voskovec a Werich
EAN/ISBN
9788073040994
Autor
František Cinger
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2008
Rozsah
380
Rozmer
160×237
Hmotnosť
0,82
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Tiskoví magnáti Voskovec a Werich zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.