Tory Kohrin

Predstavujeme: Tory Kohrin

Autor / 1 titul

Zaradené v kategórii FantasySVK Slovensky

Tory Kohrin je čiastočný pseudonym pre jedno neobyčajné dievča, ktoré momentálne na vysokej škole študuje angličtinu, až príliš rada číta knihy a tajne dúfa, že sa z nej jedného dňa stane jedna z tých autoriek, ktoré sama hlboko obdivuje a ktoré aj jej svojimi knihami spravili a stále robia život magickým.

Medzitým väčšinu voľného času trávi nad knihami, vďaka čomu ich zvládla prečítať takmer dvetisíc a je to písanie, čo jej dáva (okrem umeleckého vyžitia, vybitia a zmyslu života) možnosť sa vyhovoriť vysvetliť, že číta tak veľa hlavne pre svoju budúcu spisovateľskú kariéru a dá sa to považovať za serióznu, legitímnu činnosť, nielen obyčajnú zábavu. Keď nečíta, tak varí, pečie, hrá videohry a inak robí kopu vecí, pri ktorých nemusí vychádzať z domu a rozprávať sa s reálnymi, nie-fiktívnymi postavami... teda, ľuďmi.

"Zbožňujem e-knihy. Vlastne nič iného ani nečítam. Mám krásnu a spoľahlivú čítačku, ktorá svieti aj v tme (take that, paper!), môže ma nasledovať do vane aj bazéna (pretože je vodeodolná) a je akurát tak do ruky, takže si môžem tisíce príbeh pohodlne zobrať aj na druhý koniec sveta.

E-knihy sú taktiež zbavené tej zdĺhavej, pracnej a drahej cesty do hmotnej podoby. Vydať knihu elektronicky je jednoducho výhodnejšie pre všetkých zúčastnených. Ale niektorý by sa nikdy nevzdali pocitu papiera pod prstami. Niektorý by dokonca nedokázali prečítať knihu z obrazovky. A to je niečo čo by som chcela rešpektovať... Nech sa páči... kúpte si moju knihu Prázdna..."

Kniha: Prázdna (s podpisom autorky) - Tory Kohrin

S ukážkami

Prázdna (s podpisom autorky)

SVK Slovensky 2021Tory KohrinTory KohrinYoung Adult

U dodávateľa

Každý deň stráca pamäť, každý deň sa prebúdza

4.5 z 5.0
8,33