Patrícia Adamčíková

Autor / 1 titul

Zaradené v kategórii Životný štýl, zdravieSVK Slovensky

Patrícia Adamčíková je známa slovenská foodblogerka. Vyštudovala slovenský a ruský jazyk na Filozofickej fakulte v Prešove. Momentálne žije a tvorí pri Košiciach, kam sa prisťahovala za manželom. Majú dve utešené detičky.

K dobrému životnému štýlu a zdravému vareniu ju priviedla túžba schudnúť a zlepšiť svoj zdravotný stav. Vďaka cvičeniu a zdravej strave sa jej podarilo schudnúť až 40 kg, čo je úžasné.

K vareniu predtým vôbec nemala blízko. Všetko sa to zmenilo práve vtedy, keď začala vymýšľať vlastné recepty. Tie sa na jej čoraz viac populárnejšom blogom stávali motiváciou pre všetkých, ktorí by chceli zdravo a chutne jesť a súčasne schudnúť.

Úplne najradšej pečie - recepty na lepšie a zdravšie koláčiky bez múky, cukru, bez laktózy "sype z rukáva". Najviac to zbožňuje jej trojročná dcérka, ktorá to často komentuje: „Mamka, dobre si upiekla, je to veľmi výborné."

Túžba a snaha po lepšom vzdelaní v oblasti zdravej výživy ju motivovala absolvovať kurz. V roku 2016 získala certifikát odborného poradenstva pre výživu.

Po celom roku fotenia a písania skvelých receptov sa ich nahromadilo toľko, že sa začala rodiť myšlienka všetko spojiť do knihy, ktorá bude pomáhať iným.. Vzniklo tak 300 skvelých receptov, ktorými chce na celom Slovensku ukázať, že žiť a jesť zdravo neznamená jesť menej chutne.

Kniha: Recepty mojej zdravej kuchyne - Patrícia Adamčíková

Recepty mojej zdravej kuchyne

SVK Slovensky 2017/05Patrícia AdamčíkováMOTÝĽZdravá výživa

U dodávateľa

5,64