Jean-Michel Cohen, Dr.

Autor / 1 titul

Dr. Jean-Michel Cohen (*22.05.1959) je popredný špecialista na zdravú výživu.

Vo Francúzsku je považovaný za najväčšieho experta na výživu, vďaka čomu sa často objavuje v televízii, publikuje a jeho knihy sa stávajú okamžitými bestsellermi. Sám v mladosti trpel obezitou, nad ktorou definitívne vyhral boj. A tak svoj život zasvätil zdravej výžive, s vierou, že jedine tam musí byť riešenie pre chudnutie a problémy s tým spojenými.

Dr Jean-Michel Cohen: "V mojej klinike môžem za deň vyšetriť tak desať pacientov. Mám pacientov, ktorí cestujú celé hodiny, len aby si prišli po radu. Myslel som, že musel byť lepší spôsob, ako osloviť tých, ktorí by potrebovali pomôcť..."

Prostredníctvom svojho veľmi úspešného on-line programu pre chudnutie, ktorý na jeho počiatku rozbehol vo Francúzsku roku 2007, sa Dr Jean-Michel Cohenovi podarilo osloviť už viac ako pol milióna ľudí po celom svete.

Prečo Dr Jean-Michel Cohen napísal knihu Parížska diéta (The Parisian Diéta)? "Ako Francúz, je to v mojej povahe, milujem jedlo, a chcel som to dať do súladu s mojou osobnou skúsenosťou a mojím štúdiom. Parížska diéta vám pomôže zmeniť svoj postoj k jedlu."

 

Kniha: Pařížská dieta - Jak dosáhnout správné váhy a udržet si jí - Jean-Michel Cohen, Dr.

Pařížská dieta Jak dosáhnout správné váhy a udržet si jí

CZE Česky 2014/02Jean-Michel Cohen, Dr.Mladá frontaZdravá výživa

Vypredané

NEDOSTUPNÉ
8,44