Káva s Bachom čaj so Chopinom

Etela Farkašová

Vydavateľstvo SSS2010/09 SVK Slovensky

Kniha: Káva s Bachom čaj so Chopinom - Etela Farkašová
Katalógové číslo: 82086
4,13

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Káva s Bachom čaj so Chopinom

Osem rôznorodých poviedok napísaných pokojným, hĺbavým štýlom, nazerajúcim pod povrch vecí, nafukujúcim okamih do nekonečnej chvíle, v ktorej vidno na celý minulý život. Ľudské príbehy Etely Farkašovej sa príjemne čítajú, navíjajú sa na osku akoby požičanej myšlienky, pozastavujú sa pri detailoch, aké si v dnešnej dobe už málokto všíma, avšak rozprávačka ich bytostne pretrpí, zbiera ich, ako korálky ich navlieka na niť vypovedaného. Výsledný zámotok myšlienok v sebe okrem pointy, ktorou býva postupne z pozadia vystupujúca individuálna kríza, alebo hlboký životný vnem, prináša i nadhodnotu: Až bytostný súcit, úprimnú snahu dávať svet do poriadku, postáť v chaose a vykročiť na rázcestí tou správnou cestou, životnú skúsenosť, ktorú takouto poviedkovou formou autorka odovzdáva každému vnímavému čitateľovi.
Úryvok z obsahu knihy ...
Podrobnejšie info
Katalógové číslo
82086
Názov
Káva s Bachom čaj so Chopinom
EAN/ISBN
9788080614218
Forma
Neviazaná, bez prebalu, matná
Autor
Etela Farkašová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/09
Rozsah
194
Rozmer
115×210×10
Hmotnosť
0,21
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Káva s Bachom čaj so Chopinom zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.