Lexicon5 - Veľký slovník anglicko-slovenský slovensko-anglický

Jazykový softvér

neuvedené

SVK Slovensky Lingea2009/03

Médium DVD: Lexicon5 - Veľký slovník anglicko-slovenský slovensko-anglický - Jazykový softvér - neuvedené
Katalógové číslo: 73474 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Médium DVD: Lexicon5 - Veľký slovník anglicko-slovenský slovensko-anglický

Jazykový softvér

Nová generácia elektronických slovníkov nadväzuje na predchádzajúci, mimoriadne úspešný rad slovníkov. Lexicon 5 má množstvo nových funkcií: zdokonalené vyhľadávanie, rýchly fulltextový náhľad, automatické dopĺňanie zadávaných hesiel, nové grafické spracovanie tabuliek tvaroslovia alebo funkciu preberania textu pod kurzorom myši. Lexicon 5 ponúka používateľovi možnosť zvoliť si medzi "klasickou" aplikáciou pre Windows a plne grafickou aplikáciou, ktorú možno používať pod operačnými systémami Windows (od verzie 98 po Vista), Linux a Mac OS X. K dispozícii je tiež variant vhodný na začlenenie do firemného intranetu.

Vo svojej najnovšej verzii je asi najrozsiahlejším obojstranným slovníkom na trhu. V ucelenej forme slovník ponúka podrobne spracované heslá s odlíšenými a spresnenými význammi a okrem bežných prekladov obsahuje aj množstvo doplňujúcich informácií, ktoré používateľ ocení pri práci s cudzím jazykom. Medzi tieto doplňujúce informácie patria ustálené spojenia, idiomatické obraty, príkladové vety na demonštráciu použitia jednotlivých ekvivalentov, spresňujúce poznámky v zátvorkách, synonymá a antonymá slov, valencie jednotlivých slovies, štýlové a odborové charakteristiky a prepis výslovnosti hesiel. Výslovnosť je nahovorená rodeným Angličanom.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
73474
Názov
Lexicon5 - Veľký slovník anglicko-slovenský sloven
Podnázov
Jazykový softvér
EAN/ISBN
9788089323111
Autor
neuvedené
Druh tovaru
Médium DVD
Rok vydania
2009/03
Edícia
Lexicon 5
Rozmer
145×195×15
Hmotnosť
0,09
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Lexicon5 - Veľký slovník anglicko-slovenský slovensko-anglický zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.