Metafyzika trubíc

Amélie Nothomb

SVK Slovensky Marenčin PT2000/03

Kniha: Metafyzika trubíc - Amélie Nothomb
Katalógové číslo: 35334 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Metafyzika trubíc

Amélie Nothomb je jednou z najznámejších a najčítanejších súčasných belgických autoriek. Fascinuje a šokuje nielen originalitou a pestrosťou tvorby, ale aj výzorom, vystupovaním a životným štýlom. Mnohí ju považujú za grafomanku: napísala už viac ako štyridsať románov, z ktorých vyše desať vydala vo francúzskych vydavateľstvách. Každý rok na jeseň vydáva nový román.
Za záhadným názvom v poradí deviateho románu Amélie Nothomb sa skrýva životopisné rozprávanie o nemenej záhadnej bytosti – nehybnej, a predsa živej trubici.
Trubica, poučuje nás Amélie, je jedinečnou zmesou plného a prázdneho. Je to dutá hmota, membrána existencie, chrániaca pred neexistenciou. Trubica nerobí nič iné, iba čaká, kým ju naplnia. Je však bezodná, preto nič nezachytáva. Prijíma a prepúšťa všetko. Okrem tohto absolútneho prijímania a vylučovania je aj stelesnením zotrvačnosti – najsilnejšej zo všetkých síl. Má neúprosnú moc, aká vyžaruje zo všetkého, čo sa nehýbe. Svojím spôsobom pripomína Boha. Ba čo viac, trubica JE Bohom.
Zvonku však vyzerá ako obyčajné dieťa, ktoré sa pred dva a pol rokom narodilo manželke belgického konzula v japonskej Osake. A v tom je celý problém.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
35334
Názov
Metafyzika trubíc
EAN/ISBN
9788088912521
Autor
Amélie Nothomb
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2000/03
Edícia
Jedným dychom
Rozsah
110
Rozmer
125×172×15
Hmotnosť
0,20
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Metafyzika trubíc zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.