Nezmazateľný dojem

Príbehy z Belmontu 1

Tamera Alexanderová

SVK Slovensky i527.net2017/06

Kniha: Nezmazateľný dojem - Príbehy z Belmontu 1 - Tamera Alexanderová
Katalógové číslo: 298685 viac »
Séria kníh: Príbehy z Belmontu
Príbehy z Belmontu
Titul je zaradený v tejto sérii
12,00

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Nezmazateľný dojem

Príbehy z Belmontu 1

Claire Laurentová zo všetkého najviac túži namaľovať niečo, čo jej prinesie uznanie, lenže jej otec od nej žiada, aby kopírovala a falšovala diela.

Keď ju okolnosti donútia utiecť z domu, do cesty jej vstúpi právnik Sutton Monroe, ktorý jej preukáže láskavosť tým, že ju nevydá úradom. Neskôr jej však odmietne prísť na pomoc, v dôsledku čoho sa Claire nazdáva, že sa v ňom mýlila. Keď sa ocitne v prostredí nashvillskej smotánky, Claire začína veriť, že svoj sen preniknúť do sveta umenia má na dosah ruky. No iba ak jej minulosť ostane utajená.

Federálne vojsko zničilo Suttonovi domov, zhabalo pozemky a teraz hrozí, že ho pripraví aj o česť jeho rodiny. Vďaka odhodlaniu získať späť, čo mu patrí, odhalí pravdu, ktorá ho môže stáť viac, než si kedy vedel predstaviť. A okrem toho aj ženu, ktorú miluje.

Nezmazateľný dojem je strhujúci príbeh o národe, ktorý sa zotavuje z vojny, o vykúpení zranených a láske muža a ženy, ktorí nájdu odvahu dívať sa na seba samého i jeden na druhého v pravom svetle. Dej sa odohráva v nashvillskom historickom sídle Belmont, veľkolepej usadlosti, ktorú dala pred občianskou vojnou postaviť Adelicia Acklenová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
298685
Názov
Nezmazateľný dojem
Podnázov
Príbehy z Belmontu 1
EAN/ISBN
9788089822157
Forma
Pevná
Autor
Tamera Alexanderová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/06
Rozsah
504
Rozmer
143×211 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nezmazateľný dojem zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.