Nenávisť

Čo spája brutálne vraždy pod Zoborom?

Juraj Thal

SVK Slovensky Artis Omnis2017/05

Kniha: Nenávisť - Čo spája brutálne vraždy pod Zoborom? - 1. vydanie - Juraj Thal
Katalógové číslo: 298293 viac »
Ušetríte až 2,33 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 12 vernostných bodov
Séria kníh: Vyšetrovateľ Leo Legen
Vyšetrovateľ Leo Legen
Titul je zaradený v tejto sérii
Kolekcia titulov: Slovenské krimi

Slovenské krimi

Detektívny žáner v literatúre je veľmi obľúbený medzi čitateľmi. Vo svete je mnoho skvelých spisovateľov, ktorí sa venuj… Zistiť viac...
12,57
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Nenávisť

Čo spája brutálne vraždy pod Zoborom?

Marec 2005. Počas nočnej služby privolajú vyšetrovateľa Lea Legena k novému prípadu. Na prvý pohľad to vyzerá ako neškodný požiar chaty v lesoch nad Nitrou. V pivnici však policajti objavia uhorené telo a tajomný odkaz. Mŕtvym mužom je univerzitný profesor, a keď začnú miznúť aj iní jeho kolegovia, nastáva v celom meste panika a strach. Kto bude ďalší na rade?

Leo sa pri vyšetrovaní prípadu ocitá v slepej uličke. Chýbajú stopy, podozrivých je veľa a dôkazy žiadne. Zato však pribúdajú obete. Leo stojí pred najťažším prípadom svojej kariéry. Podarí sa mu rozlúsknuť záhadné posolstvá, ktoré po sebe vrah zanecháva? Odhalí skutočný motív brutálnych vrážd? Alebo zlyhá a bude zodpovedný za besnenie sériového vraha?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
298293
Názov
Nenávisť
Podnázov
Čo spája brutálne vraždy pod Zoborom?
EAN/ISBN
9788089718948
Forma
Tvrdá, s vrchným obalom, matná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Juraj Thal
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/05
Rozsah
270
Rozmer
130×200 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Hodiny sa blížili k pol šiestej. Vyšetrovateľ Leo Legen sa rozospatý a namrzený trmácal vo svojom starom bordovom Renaulte Laguna nehostinnou lesnou cestou. K rázcestiu Pod Dlhou skalou to mal už iba necelý kilometer. Úzku vozovku z oboch strán husto lemovali holé stromy a haluze nízkych drevín sa tu i tam šuchli o auto. 

„To nám ten týždeň pekne začína,“ zahundral, keď sa musel vyhnúť ďalšiemu výmoľu. Pokiaľ nechcel riskovať poškodenie nápravy či disku kolesa, musel mať oči na stopkách. V hustnúcej hmle videl mizerne, a keďže predné svetlá na jeho aute pripomínali skôr kahance chabo osvetľujúce nočný hrob, pre istotu radšej zapol hmlovky.

Jednou rukou držal volant, druhou z pootvoreného okna práve oklepával popol z cigarety. Fúkalo mu do ľavého ucha, ale snažil sa nevšímať si to. Povytiahol si vyššie golier koženej bundy, ktorú dostal od manželky k narodeninám pred dvoma rokmi, a nevdojak sa dotkol jazvy pod rolákom. Celoživotná spomienka. Nie príliš radostná.


----


Pred rázcestím Leo spomalil a zaostril zrak cez zarosené okná auta. Asi štyridsať metrov napravo blikali medzi stromami policajné majáky a kúdoly sivého dymu rozrážali ranné šero. Rázne zabočil tým smerom.

Zastavil auto kúsok od chaty, vystúpil a pošúchal si ruky skrehnuté od zimy a od studeného volantu. Treskol dverami, lebo jemne sa zatvoriť nedali, prešiel niekoľko krokov a podliezol policajnú pásku. Kto si mohol postaviť chatu na takom odľahlom mieste? On sám veru netúžil po takej romantike a nociach strávených pánubohu za chrbtom. Ale zato je to skvelá lokalita pre zlodejov a... vrahov. 

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nenávisť zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.