Nádej je liek

Skutočný príbeh o zdrvujúcej strate a láske, ktorá všetko prekoná

Katherina Wolf, Jay Wolf

SVK Slovensky TATRAN2017/04

Kniha: Nádej je liek - Skutočný príbeh o zdrvujúcej strate a láske, ktorá všetko prekoná - 1. vydanie - Katherina Wolf, Jay Wolf
Katalógové číslo: 297584 viac »
Ušetríte až 2,52 € z bežnej ceny 13,90
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,38
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Nádej je liek

Skutočný príbeh o zdrvujúcej strate a láske, ktorá všetko prekoná

Nádej je liek - Skutočný príbeh o zdrvujúcej strate a láske, ktorá všetko prekoná. Katherine a Jay Wolfovci

Bolesť nemusíte prežívať sami.

Mala vážne poškodený mozog a nevedela sa pohnúť, celé dva roky strávila v rehabilitačných zariadeniach. Po celý ten čas jej manželstvo čelilo najväčšej výzve – prekonať zdanlivo neprekonateľné. Hoci všetko nasvedčovalo tomu, že Katherine sa z mozgovej príhody nespamätá, dostala druhú šancu. Štastný a bezstarostný život manželov pred príhodou sa zvrtol spôsobom, aký bol pre úspešnú modelku a študenta práva takmer nepredstaviteľný. Po ôsmich rokoch, keď sa ich bolestné jazvy čiastočne zahojili, sa rozhodli napísať svoj príbeh, aby povzbudili aj ostatné ťažko skúšané rodiny.

Trpíte a prežívate sklamanie. Život vám uniká pomedzi prsty, nespĺňa vaše očakávania a nenapĺňa vaše sny.

Inšpirujte sa príbehom Jaya a Katherine, ktorý im aj počas dlhej a mučivej cesty prinášal radostné chvíľky nádeje a pomohol im dúfať, tešiť sa a nájsť dar, ktorý im pomohol prežiť.

Vo chvíli, keď všetko stratíte, nájdete nádej.

V ten deň spal šesťmesačný syn Katherine Wolfovej vo vedľajšej izbe, keď z ničoho nič zakričala na svojho manžela Jaya a zrútila sa na zem. Práve rozbiehala skvelú kariéru modelky v Malibu v Kalifornii a Jay mal o pár hodín skladať záverečnú skúšku na právnickej fakulte. Ich plány sa zmenili v jedinom okamihu. 21. apríla 2008 utrpela Katherine masívnu cievnu mozgovú príhodu. Okamžite podstúpila mikroskopickú operáciu mozgu. Neurochirug povedal Jayovi: „Musíte byť pripravený na to, že jej šance na prežitie sú minimálne.“ Keď ráno vyšlo slnko, Katherine prežila odstránenie časti mozgu. Vtedy sa začalo ťažké obdobie.

Katherine a Jay Wolfovci sú rodičia a kreatívni ľudia so skvelými komunikačnými schopnosťami. Sú to tiež ľudia, ktorí prežili. Spoznali sa na vysokej škole, vzali sa a presťahovali do Los Angeles, kde sa chcel Jay venovať právu a Katherine zábavnému priemyslu. V roku 2007 sa im narodil syn James a o šesť mesiacov na to Katherine takmer prišla o život kvôli masívnej mozgovej príhode. Len zázrakom prežila a dodnes sa zotavuje. Od roku 2008 sa Katherine a Jay na mnohých fórach podelili o svoju cestu k plnohodnotnému životu nasýtenému vierou v Krista. Katherine, Jay a ich dvaja synovia v súčasnosti žijú v Los Angeles v Kalifornii.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
297584
Názov
Nádej je liek
Podnázov
Skutočný príbeh o zdrvujúcej strate a láske, ktorá
EAN/ISBN
9788022208604
Forma
Pevná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Katherina Wolf, Jay Wolf
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/04
Rozsah
248
Rozmer
140×210
Hmotnosť
0,40
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
18%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nádej je liek zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.