DRINKOPOLY - Hra pre plnoletých

(spoločenská) hra, na ktorú budete len matne spomínať

drinkopoly.com

SVK Slovensky f4s2017/04

Hra: DRINKOPOLY - Hra pre plnoletých - (spoločenská) hra, na ktorú budete len matne spomínať - 1. vydanie - drinkopoly.com
Katalógové číslo: 297577 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Hra: DRINKOPOLY - Hra pre plnoletých

(spoločenská) hra, na ktorú budete len matne spomínať

Drinkopoly ® je spoločenská stolová hra, určená dospelým osobám (starším ako 18 rokov). Je určená výhradne na zábavu a nevyžaduje používanie alkoholických nápojov.

Motto hry je: Hra na ktorú budete len matne spomínať.

Cieľom tejto hry je byť najpredávanejšou párty-drinking hrou na Slovensku. Ide o jednoduchú hru s pohybom panáčikov po hracej ploche, jednotlivé políčka majú svoje efekty určujúce, kto má koľko vypiť a sú tam aj kartičky s rôznymi vtipnými úlohami, ktoré dávajú hre ten správny párty náboj. Hra vhodná na každú párty, chatu, študentský žúr...

Zabavte sa!

Drinkopoly © je stolová hra, ktorá zaručuje zábavu a kontakt medzi zábavychtivými hráčmi na každej dobrej spoločenskej párty, či už ste doma, na oslave, pikniku, v bare alebo kdekošvek, kde sa chcú ľudia dobre zabaviť. Je to hracia sada, ktorá zaženie nudu a rozprúdi zábavu. Je treba pripomenúť, že hra Drinkopoly © je určená výhradne na zábavu a nepropaguje pitie alkoholu!

Ako na to?

Hracia plocha má 44 políčok s rôznymi úlohami, ktoré od každého hráča vyžadujú napr. pitie rôznych druhov nápojov. Na hracej ploche sú ešte dodatočné políčka so špeciálnymi úlohami, ako sú napríklad Barový pult, Striptízový bar alebo Barman. K dispozícii pri hre máte tiež políčka s kartičkami, obsahujúcimi bonusové úlohy, ktoré môžu presunúť hráča ďalej v hre.

Hra má 30 kartičiek, na ktorých sú napísané úlohy. Po potiahnutí kartičky musí hráč splniť danú úlohu, ktorá je na nej napísaná, v opačnom prípade musí vypiť nápoj. Takto môže hráč postupovať ďalej v hre. Verte, že niektoré úlohy sú dosť vtipné, niektoré sexy a niektoré úplne šialené. No určite si každý hráč zapamätá, čo bolo na tej-ktorej kartičke napísané :-)

Prajeme skvelú párty zábavu!

Copyright © 2017 LITERAMA.sk Tento popis je autorským dielom.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
297577
Názov
DRINKOPOLY - Hra pre plnoletých
Podnázov
(spoločenská) hra, na ktorú budete len matne spomí
EAN/ISBN
3859892497057
Forma
box (hracia plocha + 44 kariet)
Poznámka
1. vydanie
Autor
drinkopoly.com
Druh tovaru
Hra
Rok vydania
2017/04
Rozmer
500×250×50 mm
Hmotnosť
1,10
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
20%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
DRINKOPOLY - Hra pre plnoletých zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.