Kosti na pláži

Kathy Reichs

SLOVART2017/03 SVK Slovensky

Kniha: Kosti na pláži - Kathy Reichs
Katalógové číslo: 289088
Séria kníh: Temperance Brennanová
Temperance Brennanová
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Kosti na pláži

Kosti na pláži (Break No Bones) je v poradí deviaty román populárnej série o forenznej antropologičke Temperance Brennanovej.

Brennanová spolu so svojimi študentmi pracuje na ostrove Dewees v Južnej Karolíne. Pod jej vedením sa študenti archeológie snažia zachrániť staré pohrebisko. Každý deň pracujú na opustenej pláži a postupne a opatrne odhaľujú históriu uloženú v zemi. Ich práca však musí byť prerušená z dôvodu odhalenia plytkého hrobu s rozkladajúcim sa telom, ktoré určite nepatrí do dávnej histórie, ale žiaľ, do prítomnosti. Brennová sa rozhodne miestnej koronerke pomôcť s identifikáciou ostatkov. Tento odhalený čerstvý hrob však nezostane jediným. Postupne sú odhalené ďalšie hroby s telami žien aj mužov v celej oblasti Charlestonu. Na kostiach sú zvláštne ryhy a stopy po škrtení. Brennanovú zavedú stopy na miestnu bezplatnú kliniku s podozrivým lekárom a zamestnancami.

Okrem identifikácie nájdených mŕtvol nezvestných žien a mužov Brennanová rieši aj svoj súkromný ľúbostný problém - musí si vybrať medzi dvoma mužmi. Navyše jej pomoc potrebuje aj priateľka a miestna koronerka Emma Rousseau, ktorá umiera na rakovinu.

© Literama.sk - tento popis je autorským dielom vo výhradnom vlastníctve Literama.sk, jeho kopírovanie bez súhlasu nie je povolené.

Úryvok z obsahu knihy ...
Podrobnejšie info
Katalógové číslo
289088
Názov
Kosti na pláži
EAN/ISBN
9788055621975
Forma
Tvrdá, s prebalom
Autor
Kathy Reichs
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/03
Edícia
MW
Rozsah
376
Rozmer
13 x 21 cm
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kosti na pláži zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.