Strážcovia príbehov

Mechthild Gläserová

SVK Slovensky FRAGMENT2017/04

Kniha: Strážcovia príbehov - 1. vydanie - Mechthild Gläserová
Katalógové číslo: 288846 viac »
11,13

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Strážcovia príbehov

Ktosi vstupuje do kníh a mení ich dej. Kto to je? A prečo to robí? Po jeho stopách sa vydajú strážcovia príbehov!

Počas letných prázdnin na bohom zabudnutom ostrove kdesi v Škótsku sa Amy dozvie, že ako členka starobylej šľachtické rodiny ovláda schopnosť vstupovať do kníh a ovplyvňovať už napísané príbehy. Amy si vo svete kníh čoskoro nájde priateľov: múdreho Šer Chána z Knihy džunglí, láskou utrápeného Goetheho Werthera alebo malého Olivera Twista, ktorému daruje žuvačku, čo sa následne ukáže ako veľmi nerozumné...

Svet kníh však nie je taký pokojný, ako sa Amy spočiatku zdalo. Najprv zmiznú peniaze z Ali Babovho pokladu. Potom sa cestou na ples k pánovi Darcymu zraní Elizabeth Bennetová, takže jeden z najznámejších milostných príbehov je náhle v ohrození. Amy je čoskoro jasné, že musí nájsť toho, kto do príbehov zasahuje. Keď udalosti začnú presakovať aj do reálneho sveta, a dokonca majú obeť na živote, ukáže sa, aké je ohrozenie vážne. O čo skutočne ide tajomnému nepriateľovi? 

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
288846
Názov
Strážcovia príbehov
EAN/ISBN
9788056403181
Forma
Viazaná s prebalom
Poznámka
1. vydanie
Autor
Mechthild Gläserová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/04
Rozsah
344
Rozmer
148 x 210 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
7%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

kniznicaJB 5 z 5
02.07.2017 23:19:52

Strážcovia príbehov mi na začiatku troška námetom pripomenuli trilógiu Atramentový svet (výborná, odporúčam prečítať). Ale po začítaní sa do príbehu som na to celkom zabudla. Kniha je naozaj výborná, veľmi dobre napísaná. Musím pochváliť autorku (milo ma prekvapilo to, že je to nemecká fantasy) a tiež dobrý preklad. Aj keď je určená pre kategóriu tak 13 – 16 rokov (a ja mám po 50ke), ani na chvíľu som sa s knihou nenudila. Výborné dialógy, pekne ukladanie slov, striedanie prostredia – knižné a realita, veľmi pekné, plastické postavy, dobre vybraté prostredie deja a hlavne výborný námet, veľa, veľa fantázie – to je kniha, ktorú ODPORÚČAM prečítať. Je to pre mňa také vítané osvieženie, ako keď som si prečítala výbornú sériu Fablehaven (tiež odporúčam prečítať milovníkom fantasy) v čase, keď svet valcoval Harry Poter. Oceňujem aj prebal knihy.