Ani ryba, asi rak

Martin Kubuš

SVK Slovensky TATRAN2017/02

Kniha: Ani ryba, asi rak - 1. vydanie - Martin Kubuš
Katalógové číslo: 287681 viac »
Kolekcia titulov: Zoznam publikácií podporených FPU

Zoznam publikácií podporených FPU

AKTUALIZOVANÉ 12. apríla 2024! Knihy vydané s podporou FPU (Fondu na podporu umenia). Tieto knihy z verejných zdrojov po… Zistiť viac...
1,91

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Ani ryba, asi rak

Dnešná doba nás zaplavuje nielen množstvom nepodstatných informácií, ale aj množstvom nezaujímavých životov, ktoré sa na nás valia z regálov kníhkupectiev. Herečka, speváčka, moderátorka, rosnička, nevýrazné celebritky sa v dnešných časoch často prezentujú a pretŕčajú za každú cenu. Ak k tomu primixujeme ambicióznu novinárku, ktorá chce napísať pikantný príbeh o hercovi, dostaneme príbeh Ani ryba, asi rak.

Život Jonatána v malomestskom prostredí v rozvrátenej rodine nemôže byť náplňou knižného trháka. Herec, známy zabávač a účastník tanečnej šou je gay. Novinárka chce postaviť úspech svojej knihy práve na inakosti. Nie je však jedinou supičkou, ktorá sa chce priživiť na pohasínajúcej hviezde, a tak sa dej skomplikuje.

Začínam panikáriť. Absolvovali sme už dve sedenia, dve predpoludnia stál na stole medzi nami diktafón, nič mu neušlo, a on nie a nie načať tému s veľkým „T“. Ľudia ho predsa poznajú. Vedia, že je to (vlastne že to bol) herec, no, ruku na srdce, najviac si ho pamätajú za to, že je teplý. Je teplý herec a šoumen, no zatiaľ na mňa nepôsobí nijako výstredne, teda ak nerátam tie výlevy z detstva, ktoré zanietene nazýva „obrazy?. Ako sa vyhrážal včera, dnes sa opäť rozkecal o škole. Zdá sa, že na čudných ľudí mal naozaj šťastie. Ak nerátame všetkých spolužiakov, mentálne labilnú družinárku a priblblý zlozvyk vyháňať decká cez veľkú prestávku na chodbu, kde sa mali organizovane prechádzať v kruhu ako dobytok, zatiaľ čo dozor nad nimi šibrinkoval dlhým ukazovátkom, ich triedna bola hotová star.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
287681
Názov
Ani ryba, asi rak
EAN/ISBN
9788022208383
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Martin Kubuš
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/02
Rozsah
237
Rozmer
125×195 mm
Hmotnosť
0,33
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ani ryba, asi rak zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.