Kdyby tak tohle řekl Putin

Lubomír Man

CZE Česky Apis Press2017/01

Kniha: Kdyby tak tohle řekl Putin - Lubomír Man
Katalógové číslo: 287183 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Kdyby tak tohle řekl Putin

Knížečka Kdyby tak tohle řekl Putin je samostatným pokračováním předchozích Manových svazků Psáno ze vzteku (komentování politických událostí z let 2008 až 2012), a Braň se, Nevzdávej to!! (komentování politických událostí od března 2013 do října 2014). Knížečka Kdyby tak tohle řekl Putin zabírá děje domáci i zahraniční z období od října 2014 do prosince 2016. V této době zveřejnil autor většinou na internetových serverech: (www.parlamentnilisty.cz, www.vasevec.cz, www.novarepublika.cz, www.outsidermedia.cz, www.rukojmi.cz.www.literarky.cz a na mnoha serverech dalších, téměř dvě stovky vlastních článků a překladů z angličtiny, z nichž pro tento výbor pořídil výběr 50 článků vlastních, o kterých usoudil, že nesou informační hodnotu platnou i dnes. Patří mezi ně též stať Rusové zabít Litviněnka rozhodně nemohli, kterou v 60 jazykových mutacích přetiskl největší světový internetový portál World News i dva nejznámější ruské portály Rossija Segodnja a Sputnik.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
287183
Názov
Kdyby tak tohle řekl Putin
EAN/ISBN
9788090492578
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Lubomír Man
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/01
Rozsah
84
Rozmer
140×220 mm
Hmotnosť
0,15
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kdyby tak tohle řekl Putin zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.