Vesmír na pleciach

Raz možno aj tebe niekto prevráti svet

Jennifer Nivenová

SVK Slovensky IKAR2017/06

Kniha: Vesmír na pleciach - Raz možno aj tebe niekto prevráti svet - 1. vydanie - Jennifer Nivenová
Katalógové číslo: 287101 viac »
11,46

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Vesmír na pleciach

Raz možno aj tebe niekto prevráti svet

Libby Stroutovú vraj každý dobre pozná – veď pred pár rokmi ju vyhlásili za najtučnejšiu tínedžerku sveta. No nikto sa neunúva nazrieť jej do duše, aby zistil, kým naozaj je a čím si prešla.

Jacka Masselina vraj tiež každý dobre pozná. Je šarmantný, má štýl a vie, ako zapadnúť. No nikto netuší, že skrýva tajomstvo: trpí zriedkavou neurologickou poruchou a nie je schopný rozoznávať tváre. On sa však tvári, že je nad vecou a nikoho si príliš nepúšťa k telu. Až kým nestretne Libby.

Na začiatku ju Jack pred spolužiakmi kruto poníži a ona mu za to jednu strelí. Najprv na seba zazerajú, no neskôr príde čosi, čo nečakali... postupne sa medzi nimi rodí zvláštne priateľstvo. On začne obdivovať Libbinu odvahu, razantnosť a veľké srdce, jej sa zasa zapáči Jackov šarm, zmysel pre humor, oddanosť blízkym. Odkedy trávia veľa času spolu, už necítia takú osamelosť v duši.

Jednoducho tak to je – niekedy stretnete človeka, ktorý vám obráti celý svet hore nohami.

Preložila Klára Kruteková

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
287101
Názov
Vesmír na pleciach
Podnázov
Raz možno aj tebe niekto prevráti svet
EAN/ISBN
9788055154497
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Jennifer Nivenová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/06
Rozsah
392
Rozmer
227×147×23 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
100.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Sue 3 z 5
02.10.2017 09:11:00

Po Všetkých skvelých miestach som očakávala príbeh, ktorý ma chytí za srdce a ja sa budem len priblblo usmievať. Avšak, niečo tomuto príbehu chýbalo, niečo čo by ma posadilo na zadok. Je to fajn kniha, ktorá je podľa mňa určená pre mladších a možno aj práve preto sa mi až tak nepáčila. Mala dosť svetlých okamihov na to, aby som ju dočítala. Vesmír na pleciach nie je zlá kniha, len by bolo potrebné vychytať niektoré muchy. Aj napriek mojim výčitkám je to príbeh, ktorý sa venuje zaujímavým témam. Je o nájdení samého seba, o seba akceptovaní. O tom, ako sa spoločnosť vyrovnáva so šikanou aj o tom, ako si dve zdanlivo úplne odlišné osoby k sebe nájdu cestu. Je aj o ľudskej krutosti, ktorá často nemá hraníc. Škoda tej absentujúcej plynulosti deja.