Smiešna osobná dráma

Terézia Šimová

SVK Slovensky TATRAN2016/12

Kniha: Smiešna osobná dráma - 1. vydanie - Terézia Šimová
Katalógové číslo: 285473 viac »
Kolekcia titulov: Zoznam publikácií podporených FPU

Zoznam publikácií podporených FPU

AKTUALIZOVANÉ 12. februára 2024! Knihy vydané s podporou FPU (Fondu na podporu umenia). Tieto knihy z verejných zdrojov… Zistiť viac...
1,91

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Smiešna osobná dráma

Terezino božské krédo – čo najdlhšie si užívať slobodu pred vstupom do života – jej predlžuje bezstarostnú študentskú existenciu. Navyše, aby oddialila utrpenie spojené s písaním diplomovky, uprednostní Erazmus v Istanbule. A tak začne pendlovať medzi Európou a Áziou, behať popri Marmarskom mori, chodiť na predražené pivo s Turkom Anilom a ulievať sa zo seminárov. Po návrate z Turecka ju finančné suchoty donútia brigádovať v Brnianskych papierňach. Prvé stretnutie s reálnym životom ju zavedie do ubíjajúcej reality, medzi ľudí, ktorých pohyb po tlačiarni je jej jediným rozptýlením. Proti tlačiarenskému osadenstvu je v obrovskej výhode – ako brigádnička môže kedykoľvek odísť. Aj bez rozlúčky. Ďalšia brigáda v megakorporácii ju posadí do open spaceu medzi zaujímavé postavičky, ktoré sa vyžívajú v slovičkárení a v šplhaní v rámci korporátnej štruktúry. Samozrejme, všetci sa tvária mega dôležito. Keď ju chcú povýšiť, dá výpoveď. Tereza dosiahla svoju métu, napísala a obhájila diplomovku a namiesto krajších zajtrajškov ju čaká krutá realita – znova nemá prácu!

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
285473
Názov
Smiešna osobná dráma
EAN/ISBN
9788022208369
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Terézia Šimová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/12
Rozsah
176
Rozmer
140×210 mm
Hmotnosť
0,31
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Smiešna osobná dráma zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.