Väčší, Štíhlejší, Silnejší

Cesta k dokonalému mužskému telu

Michael Matthews

SVK Slovensky Citadella2017

Kniha: Väčší, Štíhlejší, Silnejší - Cesta k dokonalému mužskému telu - Michael Matthews
Katalógové číslo: 285389 viac »
Ušetríte až 1,88 € z bežnej ceny 16,90
A navyše získate 15 vernostných bodov
15,02
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Väčší, Štíhlejší, Silnejší

Cesta k dokonalému mužskému telu

Chcete byť svalnatí, štíhli a silní aj bez steroidov, nemáte dobrý genetický základ a už nechcete tráviť dlhé hodiny v posilňovni či utrácať obrovské peniaze na v ýživové doplnky? Chcete to dosiahnuť relatívne rýchlo? Z tejto knihy sa dozviete, ako na to.

MICHAEL MATTHEWS vám v nej prezradí:

  • Akých je sedem najväčších chýb a mýtov o budovaní svalstva a prečo ste stále malí, slabí a frustrovaní. (Šíria ich všetky známe fi tnes časopisy a dokonca aj mnohí tréneri.)
  • Ako si zostavíte jedálny lístok, s ktorým si hravo vybudujete svaly, schudnete a budete zdravší... a pritom, nemusíte sa vzdať svojich obľúbených jedál (áno, vrátane jedál, ktoré zatracujú aj mnohí „guruovia“), nebudete hladovať či mať pocit, že držíte diétu.
  • Ako si zostavíte tréningový program, s ktorým dosiahnete MAXIMÁLNE výsledky a vybudujete si veľký hrudník, široký chrbát v tvare V, silné, svalnaté nohy a masívne plecia... pričom v posilňovni nestrávite viac ako 3 až 6 hodín týždenne... cvičením, ktoré vás nezničí, ale naštartuje.
  • Ako sa zorientujete vo svete výživových doplnkov a každoročne ušetríte stovky, ak nie TISÍCKY eur za výrobky, ktoré nie sú nič iné len obyčajný marketingový trik.
  • Ako zvládnete „vnútornú hru“ a získate sebadisciplínu a pevnú vôľu, ktoré sú kľúčom k postave vašich snov (a pritom si to budete aj užívať).
  • Ako dosiahnete vypracované svaly a zároveň si každý týždeň doprajete „hriešne jedlá“, ktoré tak zbožňujete (cestoviny, pizzu či zmrzlinu...)

A ešte oveľa viac!

Dôležité je uvedomiť si, že aj vy si môžete vybudovať dokonalejšie telo, pričom sa okolo toho nemusí krútiť celý váš svet - nepotrebujete tráviť dlhé hodiny v posilňovni, hladovať, ani donekonečna robiť nudné kardio.

Kúpte si túto knihu a vydajte sa na cestu k väčšiemu, štíhlejšiemu a silnejšiemu ja!

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
285389
Názov
Väčší, Štíhlejší, Silnejší
Podnázov
Cesta k dokonalému mužskému telu
EAN/ISBN
9788081820571
Forma
Brožovaná
Autor
Michael Matthews
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017
Rozsah
424
Rozmer
155×230
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Väčší, Štíhlejší, Silnejší zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.