Rozprávky z krajiny vychádzajúceho mesiaca

Peter Žifčák

SVK Slovensky Neotype, s.r.o.2016/12

Kniha: Rozprávky z krajiny vychádzajúceho mesiaca - Peter Žifčák
Katalógové číslo: 284732 viac »
Ušetríte až 3,62 € z bežnej ceny 11,44
A navyše získate 7 vernostných bodov
7,82
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Rozprávky z krajiny vychádzajúceho mesiaca

Milí čitatelia, držíte v rukách knihu rozprávok z veľmi záhadného a pre nás ešte neprebádaného sveta. Všetky tieto rozprávkové príbehy vznikli za zvlášnych okolností, ktoré vám teraz rozpoviem. V jeden teplý podvečer som pod veľkým orechom tuho zaspal. Zobudil som sa, keď už bola tma a celá obloha bola obsypaná tisíckami žiariacich hviezd. Čo ma však najviac zaujalo, to bol vychádzajúci mesiac na obzore. Čím viac sa zväčšoval, tým bol žiarivejší. Keď sa celý vyhúpol na nočnú oblohu, jeho lúče ma tak ožiarili, že som sa nevládal ani pohnúť. Môj zrak sa nemohol odtrhnúť od toho žltkastého kolesa a myseľ ma unášala do dávnej minulosti, do obdobia kráľov, kráľovien, černokňažníkov, duchov, zázračných a čudesných vecí, do krajiny vychádzajúceho mesiaca. Tam sa pred mojím zrakom odvíjal jeden rozprávkový príbeh za druhým. Videl som množstvo tajomných rozprávkových príbehov, ale iba týchto trinásť som si stihol zapísať. Verte, že to, čo som zažil so Zlatanou v krajine vychádzajúceho mesiaca alebo s Oráčom Ivorom a duchom z kalicha, Hodinárom Cyrilom, to sa vám môže zazdať iba raz v živote. Ale aj iné príbehy, ktoré nájdete v tejto knižke – Roy, obor-neobor; Zázračné galoše; Had so zlatou korunou; Nájdec a všetky ostatné, ste určite nikdy nikde nepočuli. Ak ste zvedaví, čo všetko hrdinovia v krajine vychádzajúceho mesiaca zažili a čo ich postretlo, pohodlne sa usaďte a čítajte.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
284732
Názov
Rozprávky z krajiny vychádzajúceho mesiaca
EAN/ISBN
9788097159726
Forma
Pevná
Autor
Peter Žifčák
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/12
Rozsah
130
Rozmer
170×240
Hmotnosť
0,60
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
32%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Rozprávky z krajiny vychádzajúceho mesiaca zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.