S Púem na cestě poznání

Radek Meiner

CZE Česky Beletris2016/12

Kniha: S Púem na cestě poznání - 1. vydanie - Radek Meiner
Katalógové číslo: 284299 viac »
Ušetríte až 2,89 € z bežnej ceny 13,69
A navyše získate 10 vernostných bodov
10,80
Doručenie viac ako 18 dní
U dodávateľa

Kniha: S Púem na cestě poznání

Skvělá poeticko-filozofická knížka (inspirovaná bestsellerem „Pú a Tao“ Benjamina Hoffa), v níž se Medvídek Pú stává naším průvodcem na cestě poznání. Když byla v roce 1926 vydána první knížka Alana Alexandera Milneho „Medvídek Pú“, nikdo netušil, že právě vychází jeden z největších dětských bestsellerů v historii. Ale Pú není pouze zábavnou či komickou postavičkou. Milnemu se totiž povedlo obdařit svou knihu nejen půvabnou poetikou prostoty a čistoty přemýšlení dětského světa s jeho přímočarým a lehce absurdním humorem, ale knížka pod vším svým vtipem a zdánlivou jednoduchostí skrývá i pozoruhodné myšlenky a postoje, které inspirovaly některé filozofy k úvahám nad hlubšími přesahy knihy. A poté, co se Radek Meiner seznámil s dílem Benjamina Hoffa „Pú a Tao“, rozhodl se pro svého syna i další čtenáře napsat knížku, v níž se Pú stává průvodcem na cestě poznání. Pú nám v této knížce ukazuje, jak se zamyslet sami nad sebou, nad tím, co a jak děláme, jak uvažujeme a na co myslíme. Radí, jak opustit zaběhnuté stereotypy a představy a také jak se zbavit strachu a obav, které si sami vytváříme ve své mysli. Naučí nás chápat skrytý význam událostí v našem životě a vědomě žít v přítomnosti. Současně nám odkrývá symboliku mnohých dějů z původní Milneho knihy a ukazuje, jak se člověk postupně mění a stává se moudřejším a svobodnějším. Vydejme se tedy společně s Púem na cestu poznání, a naučme se nejen porozumět sobě samým a žít v přítomnosti, ale i pochopit, co je v životě opravdu důležité.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
284299
Názov
S Púem na cestě poznání
EAN/ISBN
9788075200488
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Radek Meiner
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/12
Rozsah
144
Rozmer
100×140 mm
Hmotnosť
0,16
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Doručenie viac ako 18 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
S Púem na cestě poznání zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.