Diár úspechu 2017 - R.A.D

Hana Trnčáková

SVK Slovensky Akadémia osobnostného rozvoja Andyho Winsona2016/11

Kniha: Diár úspechu 2017 - R.A.D - Hana Trnčáková
Katalógové číslo: 283899 viac »
4,73

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Diár úspechu 2017 - R.A.D

Nastal čas, aby sa vaše sny premenili na skutočnosť. Prevoňajte vaše dni šťastím. Nech sa rok 2017 zapíše do vašich spomienok ako ten najnezabudnuteľnejší! Máme pre vás skvelú správu. Na trhu sa v týchto dňoch objavil diár, ktorý sa stane počas roka 2017 vaším najlepším priateľom. Vďaka nemu odomknete aj posledné dvere, ktoré vám bránia dosiahnuť to, po čom v hĺbke srdca tak túžite. Dlhoočakávaný diárový debut jedného z najuznávanejších motivátorov v Československu Andyho Winsona prekvapí prepracovaným systémom RAD (Rast, Akcia, Dokončovanie). Vytvoril ho špeciálne pre tých, ktorí chcú žiť šťastný a spokojný život. O svoje know how sa v ňom podelila aj uznávaná mentorka v oblasti nastavovania systémov a poriadku v dennom živote, Hana Trnčáková. Táto dvojica = zaručená kvalita a vaše maximálne výsledky. Čo v ňom nájdete? konkrétne a cielené metódy pre dosahovanie výnimočných výsledkov prepracovaný systém plánovania, akcie a dokončovania návrhy vášho ideálneho harmonogramu dňa plán na dosahovanie cieľov pravidelný systém týždenného, mesačného a ročného plánovania systematické sledovanie vašich pokrokov kapitolu o finančnej gramotnosti techniky venované vďačnosti a sebahodnote motivačné citáty, ktoré vám dodajú energiu na každý deň 6 krokov ako mať čistú hlavu kapitolu o stratégii, postupnom plnení snov a pozornosti … a mnoho ďalších pomocníkov na ceste za vaším vysnívaným životom
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
283899
Názov
Diár úspechu 2017 - R.A.D
EAN/ISBN
9788097148249
Forma
Pevná
Autor
Hana Trnčáková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/11
Rozsah
178
Rozmer
208×265
Hmotnosť
0,57
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Diár úspechu 2017 - R.A.D zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.