Jabloňové lásky

O mágii jabloňových sadov...

Zuzana Široká

SVK Slovensky IKAR2017/01

Kniha: Jabloňové lásky - O mágii jabloňových sadov... - 1. vydanie - Zuzana Široká
Katalógové číslo: 283605 viac »
Kolekcia titulov: Máj - lásky čas

Máj - lásky čas

Romány nielen pre zaľúbených o zaľúbených.Pre všetkých, ktorí túžia po láske. Pre tých, ktorí lásku majú, alebo ju hľada… Zistiť viac...
9,68

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Jabloňové lásky

O mágii jabloňových sadov...

Román o mágii jabloňových sadoch, papierových snoch a láske klíčiacej v srdciach generácií silných a múdrych žien.

Šesť generácií žien, šesť historických období, šesť starých odrôd jabloní.

Tridsiatnička Simona stratila všetko, čo bolo pre ňu dôležité: nečakane jej zomrela matka, vzápätí prišla o prácu a opustil ju dlhoročný milenec. Chtiac-nechtiac zbalila svoj mestský život do kufra a presťahovala sa na vidiek, do starého penziónu uprostred jabloňového sadu, v ktorom vyrastala ona, jej matka, stará mama a rad prababičiek. Denníky týchto žien, siahajúce viac než storočie dozadu, jej pomôžu pochopiť samu seba a objaviť svoje korene pevne vrastené do úrodnej pôdy.

Podarí sa Simone vykročiť z tieňa svojej jablone? Nájde lásku, otca pre dieťa, čo sa už čoskoro vypýta na svet, a zmysluplnú prácu?

Zuzana Široká o svojom najnovšom románe hovorí, že je doň votkaný genetický kód slovenských žien. Vraj sú ako jablone – pevne zakorené v rodinných sadoch, silné a neochvejné, aby dokázali poskytnúť oporu každému, kto ich potrebuje, pritom však jemné a nežné ako lupene kvetov, a aj trochu zvodné, šťavnato-sladké ako zrelé plody. A presne taký je aj tento pôvabne napísaný príbeh – horkosladký a dojímavý, plný drám a smútku, ale i nádejí na novú jar. Nech už sa v okolitom svete robí čokoľvek, kým kvitnú a rodia jablone, majú ženy nádej. A kde je nádej, tam vzíde aj láska.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
283605
Názov
Jabloňové lásky
Podnázov
O mágii jabloňových sadov...
EAN/ISBN
9788055152066
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Zuzana Široká
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/01
Rozsah
328
Rozmer
200×125×24 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Sue 4 z 5
02.08.2017 08:59:38

Zo začiatku som bola skeptická, pretože sa tam objavila scéna, ktorá úplne unikala realite, no potom mi autorka ponúkla naozaj unikátny viac generačný príbeh, kde každá postava mala svoj vlastný príbeh, ktorý celkovo dopĺňa ten, ktorý autorka napísala. Postavy mi boli veľmi sympatické a oceňujem ich rôznorodosť. Úprimne som si pri niektorých pasážach poplakala, smiala som sa, hromžila. Búrila sa vo mne všetka škála emócií a presne to od skvelej knihy očakávam. Skláňam sa pred autorkou.