Dobrodruh Saša

Štefan Nižňanský

SVK Slovensky STEFANY Film, s.r.o.2016/12

Kniha: Dobrodruh Saša - Štefan Nižňanský
Katalógové číslo: 283432 viac »
Ušetríte až 3,14 € z bežnej ceny 12,00
A navyše získate 8 vernostných bodov
8,86
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Dobrodruh Saša

Táto kniha prináša neuveriteľné príhody bratislavského dobrodruha, kráčajúceho sprvu ľahkovážne životom po úzkom mantineli, z ktorého mohol padnúť do priepasti kriminality, zločinu, zatratenia... Osobne sa poznal a stretával s mnohými vekslákmi, pašerákmi a viacerými bossmi bratislavského podsvetia. Podozrievali ho a vyšetrovali kvôli príprave atentátu na Brežneva, za vyhrážanie a bitku, pre pašovanie a predaj heroínu i za kupliarstvo. Za železnú oponu utieklo z ČSSR viacero ľudí, no tento „sympatický darebák“ emigroval až tri krát! A hoci sa po Novembri 1989 vrátil zo Švajčiarska - už ako úspešný a majetný podnikateľ - za hranice Slovenska musel utekať opäť. Z politických dôvodov pred chápadlami štátnej mafie! A to v čase, keď v roku 2002 oslavovala celá krajina zlatý úspech našich hokejistov. Jeho život sa doslova vznáša medzi zemou a nebom, ku ktorému sa v dospelosti priblížil naplnením chlapčenských snov a túžob o lietaní.

Súčasťou knihy je DVD s filmom „Oblaky v dlani“. Dokumentuje príbeh chlapíka, čo dokázal vytiahnuť vyradenú hrdzavejúcu vojenskú stíhačku z buriny, aby jej vdýchol nový život a aby sa sám vzniesol na jej krídlach k výšinám.

Vydajte sa čítaním tejto knihy po kľukatých dobrodružných cestách osudu chlapca z bratislavskej štvrte „500 bytov“ z prostredie klampiarskych dielní cez Juhosláviu, Rumunsko, Taliansko, Švajčiarsko, USA i Mexiko, cez nočné bary a erotické salóny v Bratislave, v Trenčíne, v Dubnici nad Váhom, až do najluxusnejších obchodných štvrtí v Sydney, Bangkoku, Pattayie a do Hongkongu.

Škola vás nenaučí ako zarobiť veľké peniaze“ – hovorí dnes úspešný podnikateľ a zodpovedný otec rodiny Alexander Moskalina. Spolu s autorom bestselleru „Bohatý otec, chudobný otec“ Robertom T. Kiyosakim pochopil, že - „v súčasnosti si musia ľudia sami plánovať, ako naložia so svojimi financiami, aby v dôchodku mali z čoho žiť..“

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
283432
Názov
Dobrodruh Saša
EAN/ISBN
9788097206215
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Štefan Nižňanský
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/12
Rozsah
224
Rozmer
165×240 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Dobrodruh Saša zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.