Splnené želanie

Jeffrey Archer

SVK Slovensky MOTÝĽ2016/12

Kniha: Splnené želanie - Jeffrey Archer
Katalógové číslo: 283276 viac »
Séria kníh: Kronika rodu Cliftonovcov
Kronika rodu Cliftonovcov
Titul je zaradený v tejto sérii
11,24

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Splnené želanie

Pokračovanie úspešného medzinárodného bestsellera Kronika rodu Cliftonovcov.

Harry Clifton a jeho manželka Emma sa ponáhľajú do nemocnice, aby zistili, aký osud postihol ich syna Sebastiana, ktorý mal s kamarátom Brunom vážnu autonehodu. Potvrdí sa prvá správa, podľa ktorej Sebastian nehodu neprežil?
Po odstúpení Rossa Buchanana z funkcie predsedu správnej rady Barringtonovej lodnej spoločnosti sa jedným z kandidátov na toto miesto stane Emma Cliftonová. Don Pedro Martinez však robí všetko pre to, aby za predsedu dosadil Alexa Fishera, čím sleduje jediný cieľ: zničiť rodinnú firmu Barringtonovcov, ktorá sa práve chystá investovať do stavby luxusnej linkovej lode Buckingham.
Harryho a Emmina adoptívna dcéra Jessica získa štipendium na prestížnej londýnskej umeleckej škole, kde sa zaľúbi do spolužiaka Clivea Binghama, ktorý ju požiada o ruku. Radosť mladého páru z nastávajúcej svadby však veľmi rýchlo prekazí stará známa Cliveovej matky zo študentských čias, lady Virginia Fenwicková.
Barringtonovci a Cliftonovci nájdu nečakanú oporu v novom členovi správnej rady Cedricovi Hardcastlovi, úprimnom a priamočiarom Yorkshirčanovi, ktorého konanie zásadným spôsobom ovplyvní osudy obidvoch rodín. Podarí sa napokon Cliftonovcom a Barringtonovcom poraziť všetkých neprajníkov, ktorí sú vo svojej pomstychtivosti neraz schopní zájsť až na hranicu zákona?

Štvrtý diel ságy Cliftonovcov a Barringtonovcov plný lásky, zrady, pomsty a splnených aj nesplnených želaní od obľúbeného autora a znamenitého rozprávača Jeffreyho Archera, ktorý vás tak ako predošlé časti chytí od prvej vety a nepustí, až kým nedočítate poslednú stranu.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
283276
Názov
Splnené želanie
EAN/ISBN
9788081641121
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Jeffrey Archer
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/12
Rozsah
344
Rozmer
145×210 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Splnené želanie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.