Vzkriesené nádeje

Dada S. Brezovská

SVK Slovensky IKAR2017/03

Kniha: Vzkriesené nádeje - 1. vydanie - Dada S. Brezovská
Katalógové číslo: 283105 viac »
8,79

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Vzkriesené nádeje

Kedysi aktívna Pavla sa pre zdravotné ťažkosti ocitla v spoločenskej izolácii. Aby si vyplnila čas a zmiernila svoju osamelosť, pozoruje z balkóna susedov. Z výrazov ich tvárí, útržkov rozhovorov a iných postrehov si vytvára predstavu o ich živote.

So Slávkou a Vierou ju okrem spoločnej adresy nespája vôbec nič. Rovnako ako ona žijú v anonymite malej mestskej bytovky a za zamknutými dverami úzkostlivo skrývajú svoje trápenia a zlyhania, uväznené v bludných kruhoch trpkých spomienok. Túžia po obyčajnom ľudskom šťastí, no to sa ich príbytkom vytrvalo vyhýba.

Keď sa už zdá, že pochovali aj nádej, ktorá vraj zomiera posledná, nastane nečakaný zvrat. Pavla sa zvláštnou zhodou okolností stane priamym svedkom rozuzlenia ľudských drám a odhalenia starých krívd a aj jej život nečakane naberie nový smer...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
283105
Názov
Vzkriesené nádeje
EAN/ISBN
9788055153094
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Dada S. Brezovská
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/03
Rozsah
272
Rozmer
200×125×25 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Vojto si všimol na Slávkinom zápästí odreninu s podliatinou. „Čo sa ti stalo? Ublížil ti niekto?“ ukázal prstom na červený pás.

 Rýchlo si stiahla rukáv a už-už chcela zapierať, keď sa jej v mysli vynoril obraz dievčatka, ktoré cez pootvorené dvere pozoruje nepochopiteľné vyčíňanie v rodičovskej spálni... A potom ďalší obraz – mama si starostlivo sťahuje rukávy až do polovice dlaní, len aby pred dcérou ukryla dva široké červené pruhy zdobiace jej zápästia... Z očí jej vyšľahla ešte väčšia nenávisť. 

„Či mi niekto ublížil? Načo sa pýtaš?! Vieš veľmi dobre, od čoho to je! Lenže môj muž nie je sprostý sedliak a nepoužíva povraz ako ty! Je to vzdelaný človek, tak si zadovážil rovno putá! História sa opakuje! Aká matka, taká Katka, aký otec, taký zať! A keďže mám v papieroch, že som na hlavu, k čomu si mi dopomohol ty, musím to znášať, aby som neprišla o dcéru! Načo by mi bol tvoj majetok? Kto by mal z neho osoh? U koho by nakoniec všetko skončilo? Radšej ten dom podpáľ, možno v ňom zhorí aj zlo, čo si zasial!“

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Vzkriesené nádeje zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.