Support

Ako vybudovať úspešný biznis, aj keď robíte jednu chybu za druhou

Michal Truban

SVK Slovensky Premedia2016/10

Kniha: Support - Ako vybudovať úspešný biznis, aj keď robíte jednu chybu za druhou - Michal Truban
Katalógové číslo: 281811 viac »
Ušetríte až 2,95 € z bežnej ceny 13,95
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,00
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Support

Ako vybudovať úspešný biznis, aj keď robíte jednu chybu za druhou

Príbeh a návody pre vybudovanie výnimočnej firmy a dosiahnutie úspechu, aj keď robíte jednu chybu za druhou.

Vždy som veľmi rád zdieľal svoje skúsenosti a mudroval. Či už prostredníctvom blogov, prednášok alebo priamo mentorovaním. Posledný rok som intenzívne pracoval, aby to bolo všetko pekne pokope v knihe.

Kniha obsahuje 3 časti a 3 vrstvy plné našich chýb a poučení.

Prvá časť opisuje ako sme začínali. Druhá, ako sme sa stali jednotkou na trhu. Tretia časť je o zahraničnej expanzii, prežití problémov spôsobených rastom a o odovzdaní firmy.

Okrem príbehu kniha obsahuje mudrovačky – návody. Tie odpovedajú na otázky, ktoré má každý podnikateľ. Po ich prečítaní posuniete svoje podnikanie a život na nový level.

Treťou vrstvou knihy je diskusné fórum s podnikateľskou komunitou a multimediálnym materiálom. Dostanete sa tak k archívnym šmakotám – fotografiám, videám, grafom a konkrétnym emailom. Môžete tam nájsť aj šablóny a dokumenty, ktoré sme vo firme používali a pomôžu vám v podnikaní. Tento materiál bude neustále pribúdať.

Príbeh – ako sme to robili my *Fungovanie hackerskej scény *Začínali sme na strednej škole, ako sme sa spoznali a ako sme získali prvých klientov *Prišli sme o všetky dáta klientov, potom nám všetky servery zobrala polícia v NBUSR kauze, ale my sme prežili! *Stali sme sa jednotkou na našom trhu a predbehli sme konkurenciu, ako sme prijímali ľudí, manažovali a ako sme robili marketing *Expandovali sme do zahraničia a zakladali ďalšie startupy *Startupová scéna na Slovensku, úspech Nicereply a pobyt v Silicon Valley *Mali sme problémy s výpadkami, novou architektúrou a firemnou kultúrou *Našiel som nového šéfa *Trošku o korupcii a slovensko.digital *Život na pláži a milionársky dôchodok Mudrovačky – 21 konkrétnych návodov ako sa to má robiť *Ako začať a ako napísať biznisplán *Ako poraziť konkurenciu a stať sa jednotkou *Ako získať investora a ako investovať *Ako kupovať a predávať firmy *Ako zvýšiť hodnotu svojej firmy *Ako sa presadiť v zahraničí Ako nájsť za seba nástupcu alebo ako nájsť spoluzakladateľa Ako prijímať, riadiť, motivovať a vyhadzovať ľudí Ako robiť efektívny marketing, aby ste rástli *Ako prežiť podnikanie a nezabiť sa pritom *Ako nebyť limitom vlastného úspechu *A ako ísť na dôchodok v tridsiatke a užívať si

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
281811
Názov
Support
Podnázov
Ako vybudovať úspešný biznis, aj keď robíte jednu
EAN/ISBN
9788081594298
Forma
Pevná, s prebalom
Autor
Michal Truban
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/10
Rozsah
240
Rozmer
140×210 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%
Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Support zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.