Přes nás neproletí

Přehled organizační, personální výstavby a výzbroje čs. protiletecké...

Stanislav Vystavěl

CZE Česky Svět křídel2016

Kniha: Přes nás neproletí - Přehled organizační, personální výstavby a výzbroje čs. protiletecké... - Stanislav Vystavěl
Katalógové číslo: 279719 viac »
13,06

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Přes nás neproletí

Přehled organizační, personální výstavby a výzbroje čs. protiletecké...

„Jak je patrné z podtitulu, je kniha věnována výstavbě čs. protivzdušné obrany v období více než pětapadesáti let. Formou přehledů mapuje organizační výstavbu hlavních druhů vojsk – stíhacího letectva, hlásné služby/radiotechnického vojska a protiletadlovců – dělostřelectva a raketového vojska. Autor se rozhodl zmíněnou problematiku zpracovat formou chronologicky řazených kompletních přehledů výstavby jednak organizační a personální. V pasážích “Kdo velel?“ jsou uvedeni funkcionáři od nejvyšších stupňů „pyramidy“ zodpovědnosti za svěřená bráněná místa a prostory a je doplněna obsáhlou fotogalerií, až na úroveň velitelů leteckých pluků. Bohatě je zmíněna a představena na desítkách ilustračních fotografií výzbroj a prostředky, podílející se na protivzdušné obraně státu od počátků (včetně kořistních typů radiolokátorů a protiletadlových kanónů) a dále celá typová řada radiolokační techniky ze SSSR, používané protiletadlové raketové komplety a celá typová řada MiGů, používaná až do léta 1997, kdy vznikly Vzdušné síly AČR.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
279719
Názov
Přes nás neproletí
Podnázov
Přehled organizační, personální výstavby a výzbroj
EAN/ISBN
9788087567982
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Stanislav Vystavěl
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016
Rozsah
208
Rozmer
165×235 mm
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
18%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Přes nás neproletí zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.