Druhá cisárovná

Michelle Moran

SVK Slovensky SLOVART2016/11

Kniha: Druhá cisárovná - Michelle Moran
Katalógové číslo: 279576 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Druhá cisárovná

Americká spisovateľka Michelle Moran získala na archeologických náleziskách po celom svete mnoho skúseností, ktoré ju inšpirovali k napísaniu historických románov. Je autorkou bestsellerov Nefertiti, Kleopatrina dcéra a Madam Tussaud. Po Veľkej francúzskej revolúcii získa cisár Bonaparte absolútnu moc. Keď sa osemnásťročná rakúska arcivojvodkyňa Mária Lujza dozvie, že Napoleon požiadal o jej ruku, musí sa rozhodnúť: buď sa vydá za krutého, vrtošivého Bonaparta, alebo ho odmietne a spečatí tak osud svojej rodiny i krajiny. Rozhodne sa, že mu bude dobrou manželkou. No na výstrednom francúzskom dvore stretáva veľa sokýň, ktoré sa uchádzajú o jeho náklonnosť, vrátane Napoleonovej žiarlivej sestry Pauline. Keď v Európe znova vypukne vojna, cisárovná je nútená urobiť rozhodnutia, ktoré určia jej miesto v dejinách a zmenia jej osud.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
279576
Názov
Druhá cisárovná
EAN/ISBN
9788055621746
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Michelle Moran
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/11
Edícia
CV
Rozsah
272
Rozmer
145×230 mm
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Druhá cisárovná zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.