Posledná

Nemalo to zájsť až tak ďaleko

Alexandra Oliva

SVK Slovensky IKAR2017/03

Kniha: Posledná - Nemalo to zájsť až tak ďaleko - Alexandra Oliva
Katalógové číslo: 279450 viac »
11,46

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Posledná

Nemalo to zájsť až tak ďaleko

Všetko sa začalo nevinne – do novej reality šou sa prihlási dvanásť účastníkov, medzi nimi aj profesionálna ochranárka prírody Zoo. Ešte predtým ako si zviaže ruky rodinnými povinnosťami, by rada zažila jedno veľké dobrodružstvo. Účastníkov vyšlú do lesa, kde v tíme i jednotlivo plnia rôzne úlohy, ktoré preverujú hranice ich odolnosti a vytrvalosti. Zadania sú rôzne a zdroje obmedzené. Územie lesa je dokonale pokryté kamerami, ktoré zachytávajú každú minútu dňa.

No kým sú oni vonku, v reálnom svete sa stane niečo hrozné, ale súťažiaci, odrezaní od sveta, o ničom nevedia a nič netušia. A aj keď náhodou natrafia na pozostatky devastácie, myslia si, že všetko je súčasťou scenára. Hra sa všetkým trochu vymyká spod kontroly a vytrvalá Zoo musí načrieť až na dno svojich síl, aby prežila, no nemieni sa vzdať. Keď je už na konci svojich duševných a telesných síl, pochopí, že svet sa asi naozaj desivo zmenil a začína pochybovať, že všetky hrôzy, ktoré zažila, patria iba do sféry fikcie...

Z anglického originálu The Last One (Ballantine Books, an imprint of Random House, a division of Penguin Random House LLC, New York 2016) preložil Jozef Kot.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
279450
Názov
Posledná
Podnázov
Nemalo to zájsť až tak ďaleko
EAN/ISBN
9788055152653
Forma
Viazaná
Autor
Alexandra Oliva
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/03
Rozsah
368
Rozmer
125 x 200 x 27 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Lirity Lilith Ouida 4 z 5
23.04.2017 21:30:50

Šou Les sa začína a 12 súťažiacich je pripravených na test ich zručnosti a pevnej vôle. Zoo jedna z súťažiacich je príbeh budeme sledovať o niečo podrobnejšie než ostatných. Súťaž pozostáva z rôznych druhov ľudí: Zoo ktorá chce zažiť posledné dobrodružstvo pre tím než bude mať deti, potom tam sú Stopár ktorý chce byť samostatní potrebuje peniaze na zaplatenie nemocnice kde sa lieči jeho mama na rakovinu. Aziatka potom premenovaná na Tesárku, Vojenský pilot, Biologička, Rančer, Bankár,Roztlieskavač, Čašníčka, Inžinier,Čierny doktor, Exorcista. Exorcista lezie každému na nervy. Úlohy sú čím ďalej tým ťažšie až príde k osobnej úlohe, Zoo sa vyberie preč aj keď jej kameraman neprišiel. Netuší že umrel neďaleko od nej. Dostane sa k modrému domu kde si myslí že ju čaká ďalšia úloha. Potom ako ujde z toho domu sa jej zase vracajú nočné mory. Zoo netuší že všetko čo okolo seba vidí nie sú žiadne atrapy že všetko to čo vidí je skutočnosť, v tom dome nechala umrieť bábätko. Niektorých súťažiacich evakuujú ale nie všetci aj tak prežijú....... Veľmi dobre napísaná kniha, je napínavá miestami mi naskakovali až zimomriavky.