Mestský mních

Východná múdrosť a moderné triky, ako zastaviť čas a dosiahnuť úspech, šťastie a pokoj v duši

Pedram Shojai

SVK Slovensky IKAR2017/03

Kniha: Mestský mních - Východná múdrosť a moderné triky, ako zastaviť čas a dosiahnuť úspech, šťastie a pokoj v duši - Pedram Shojai
Katalógové číslo: 279447 viac »
9,68

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Mestský mních

Východná múdrosť a moderné triky, ako zastaviť čas a dosiahnuť úspech, šťastie a pokoj v duši

Už ste sa niekedy cítili vinní za to, že ste nestihli ísť do fitka? Že ste zmeškali hodinu jogy? Konečne sa ste sa naučili základy meditácie a potom ste s tým skončili? Ľutujete, že netrávite dosť času so svojimi deťmi, partnerom, priateľmi alebo starnúcimi rodičmi? Máte na nočnom stolíku štôs kníh, na ktoré sa každý večer pozeráte a premýšľate, kedy sa k nim konečne dostanete? Už ste niekedy vrátili z dovolenky vyčerpanejší a menej pripravení na život ako pred ňou? Ste vystresovaní, unavení alebo znudení z toho, že sa dookola točíte v kruhu?Vitajte v modernom svete.Ak ste sa v niečom z toho našli, tak držíte v ruke tú správnu knihu. Jej autor Pedram Shojai precestoval svet, učil sa od duchovných vodcov a naučil sa liečebné techniky od vážených ľudí. Počas celej svojej kariéry sa snažil priniesť rovnováhu a pokoj zo sveta, z ktorého prišiel, a odovzdať starovekú múdrosť Východu obyčajným ľuďom v mestách. V knihe sa začítate do príbehov ľudí, možno takých, ako ste vy sami, a nájdete v nej aj množstvo praktických rád a cvičení, ktoré využijete vo svojom každodennom živote, aby sa vám podarilo trochu zastaviť čas, „natankovať“ a sústrediť sa na veci, ktoré sú pre vás skutočne dôležité.Z anglického originálu The Urban Monk – Eastern wisdom and modern hacks to stop time and find succes, happiness, and peace (Rodale, USA, 2016) preložila Klára Kruteková.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
279447
Názov
Mestský mních
Podnázov
Východná múdrosť a moderné triky, ako zastaviť čas
EAN/ISBN
9788055152806
Forma
Viazaná
Autor
Pedram Shojai
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/03
Rozsah
312
Rozmer
125 x 200 x 23 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Mestský mních zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.