Modrooký chlapec

Danielle Steel

SVK Slovensky IKAR2017/03

Kniha: Modrooký chlapec - Danielle Steel
Katalógové číslo: 279445 viac »
10,57

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Modrooký chlapec

Tento román je azda to najlepšie, čo Danielle Steel vytvorila. Je to hlboká sonda do ľudskej duše, citovo pútavý príbeh o temnom tajomstve, o druhej šanci a sile lásky a odvahy, ktorú každý z nás potrebuje na prekonanie najväčších životných problémov.

Ginny Carterová bola vychádzajúcou hviezdou televízneho spravodajstva. S manželom, populárnym moderátorom, a trojročným synom viedla spokojný život v Beverly Hills. Až do chvíle, keď ju osud dva dni pred Vianocami pripravil o všetko.

Veľmi túži po tom, aby dala úlomky svojho života opäť dohromady a snaží sa nájsť zmysel života v humanitárnej práci v najchudobnejších častiach sveta. Na výročie osudnej nehody, keď sama zápasí s myšlienkou na smrť, stretne opusteného chlapca, ktorý sa jej dostane pod kožu. Z jeho modrých očí vyžaruje ohromná sila ducha a neodolateľná zmes nevinnosti a múdrosti. Ginny mu inštinktívne chce podať pomocnú ruku.

Rozvíja sa medzi nimi zvláštne puto, obidvaja túžia po tom, aby si navzájom poskytli rodinu, ktorú každý z nich stratil. On však nikomu neverí a každého podozrieva, stále od Ginny uteká. A navyše, skrýva pred ňou tajomstvo. Zradil ju, a ona sa o tom dozvie.

Preložila Zuzana Gašparovičová

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
279445
Názov
Modrooký chlapec
EAN/ISBN
9788055152820
Forma
Viazaná
Autor
Danielle Steel
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/03
Rozsah
288
Rozmer
125 x 200 x 27 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Modrooký chlapec zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.