Červené lístie

Sita Brahmachari

SVK Slovensky SLOVART2017/03

Kniha: Červené lístie - Sita Brahmachari
Katalógové číslo: 279390 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Červené lístie

Sita Brahmachari je autorkou smutnokrásnych kníh Artičokové srdcia, Jazmínové nebo a Už zase lietam, ktoré si získali srdcia detských i dospelých slovenských čitateľov.

Vo svojej štvrtej knihe rozpráva príbeh troch mladých ľudí, ktorí utečú z domu. Stretnú sa náhodou, no zmení ich to navždy. Ako to už býva, keď vznikne priateľstvo na život a na smrť.

Trinásťročná Aisha utiekla z vojnou zmietaného Somálska a prvý raz v živote je šťastná a spokojná. Keď jej však opatrovníčka oznámi, že pre ňu našli novú rodinu, kam sa má čoskoro presťahovať, Aisha to berie ako zradu. Zbalí sa a útočisko hľadá v neďalekom lese. Dvanásťročný Zak sa snaží vyrovnať s rozvodom rodičov. Kým ich honosný príbytok rekonštruujú, žije sám a opustený v rozbúranom dome. V troskách objaví dokumenty s podpisom pôvodného staviteľa a začne pátrať po jeho histórii. Natrafí tak na mladého vojaka z dávnej minulosti a pátranie po ňom ho zavedie do opusteného protileteckého krytu v lese. Tam natrafí na Aishu a šestnásťročnú Ionu, ktorá nemá strechu nad hlavou, lebo ušla pred krutým otčimom.

Kým sú noviny plné fotografií stratených detí a nad hlavami im krúžia policajné helikoptéry, čo po nich pátrajú, deti spoznávajú samy seba a prídu na to, že túžia po jedinom: po mieste, ktoré by mohli nazývať domovom, kde by žili s ľuďmi, ktorých majú na celom svete najradšej.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
279390
Názov
Červené lístie
EAN/ISBN
9788055624686
Forma
Pevná
Autor
Sita Brahmachari
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/03
Rozsah
312
Rozmer
125×190 mm
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Juli 5 z 5
31.07.2017 06:50:36

Výborná kniha, super zápletka, aj som si poplakala, knihu rozhodne odporúčam