Mesto zrkadiel

Čo vyrastie na troskách zaniknutého sveta?

Justin Cronin

SVK Slovensky IKAR2017/02

Kniha: Mesto zrkadiel - Čo vyrastie na troskách zaniknutého sveta? - Justin Cronin
Katalógové číslo: 279303 viac »
Séria kníh: Priechod
Priechod
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Mesto zrkadiel

Čo vyrastie na troskách zaniknutého sveta?

Justin Cronin vo svojej medzinárodne uznávanej trilógii vytvoril nezabudnuteľný obraz apokalyptického sveta, ktorý sa raz a navždy zmenil po nevydarenom vládnom experimente. Je to dych vyrážajúci príbeh o prežití a sebaobetovaní.

V bestselleri Priechod celý americký kontinent zachváti tajomná „upírska“ infekcia. Nakazení ľudia sa menia na vraždiace monštrá a chaos a zmar postupne ovládajú jedno mesto za druhým.

V Dvanástke sa dej vracia do roku nula. Uprostred vyľudneného sveta prežívajú zvyšky tých, ktorým sa nákaza vyhla. A teraz nastáva posledné zúčtovanie.

Croninova výpravná trilógia sa v Meste zrkadiel dostáva do svojho úchvatného záverečného finále.

Svet, aký sme ho poznali, už neexistuje. Čo vyrastie na jeho mieste? Dvanástka bola zničená, hrozba zanikla a po dvadsiatich rokoch života v mieri ľudia opúšťajú bezpečie obranných múrov posledného mesta Kerrville, aby znovu osídlili celý svetadiel. Odvážne snívajú sen o nádejnej budúcnosti. Lenže ďaleko od nich, v mŕtvej metropole, na nich čaká on: subjekt Nula. Prvý. Timothy Fanning – otec Dvanástky. Prenasleduje ho úzkosť, že v sebe zničil svoju ľudskú podobu, a nenávisť zrodená z vlastnej premeny horí jasným plameňom. Jeho zúrivosť sa zastaví až vtedy, keď zničí Amy – jedinú nádej ľudstva, dievča odnikiaľ, ktoré sa odvážilo proti nemu postaviť. Vybuduje novú armádu a zaútočí. Naposledy sa stretnú v boji svetlo a tma. A Amy a jej priatelia sa konečne dozvedia, aký osud ich čaká.

Preložil Milan Kopecký

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
279303
Názov
Mesto zrkadiel
Podnázov
Čo vyrastie na troskách zaniknutého sveta?
EAN/ISBN
9788055152455
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Justin Cronin
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/02
Edícia
Svetový bestseller
Rozsah
632
Rozmer
145×227 mm
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
2.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
100.0%
(1)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Sue 2 z 5
02.08.2017 09:01:26

Po predchádzajúcich častiach som očakávala dynamický príbeh plný napätia a dych berúcich okamihov, avšak nič z toho som nedostala. Kniha je rozťahaná s príliš mnoho stranami. To je najväčší problém, ani zďaleka nie príbeh, ktorý je naozaj zaujímavý, no ak sa dej niekoľko desiatok strán neposúva ďalej, tak človek prichádza o chuť pokračovať ďalej. Mesto zrkadiel nie je zlá kniha, len by potrebovala skresať strany.