Eva

William Paul Young

SVK Slovensky TATRAN2016/08

Kniha: Eva - William Paul Young
Katalógové číslo: 278545 viac »
7,86

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Eva

Táto krásna kniha vyráža dych!

V očakávanom treťom románe Eva autor nevšedným spôsobom spracúva biblický príbeh stvorenia.

Hlavná hrdinka Ľalia sa ocitne na ostrove kdesi na pomedzí svetov – nášho a toho druhého. Ľalia, ktorej detstvo bolo neuveriteľne kruté a plné násilia, je statočná, no ako mnohí z nás priveľmi zlomená. Nakoniec s Evinou pomocou objaví nádherný pocit dôvery, ktorý je kľúčom k šťastiu. Eva, matka všetkých živých, ju považuje za svoju dcéru a pozýva ju na púť za pravdou o nej samej, na púť za pravdou, ktorá sa rovnako týka aj nás.

Román Eva ponúka nový, až trúfalo neošúchaný pohľad na náš pôvod, na stvorenie sveta. Na jednej strane sa verne pridŕža biblických textov a výsledkov niekoľkostoročného vedeckého bádania, na druhej strane ponúka fascinujúci nový výklad viery v to, kto sme a ako sme boli stvorení.

WM. PAUL YOUNG, rodák z Kanady, vyrastal v kruhu príslušníkov domorodého kmeňa vo vrchovine bývalej Holandskej Novej Guiney. Ako dieťa a neskôr ako mladík si veľa vytrpel a dnes sa teší z „nesmiernej milosti“ v kruhu rodiny na západnom pobreží Severnej Ameriky. Je autorom dvoch knižných hitov, ktoré kraľovali knižným rebríčkom New York Times, menovite Chatrč a Rázcestia.

Wm. Paul Young je výnimočný autor, jeho poetické príbehy prinášajú čitateľom 21. storočia osobité posolstvá. Najväčšie je azda to, že Boh nás nekonečne miluje a činí nás hodnými svojej lásky. Nový pohľad, zbavený nánosov tisícročí, spôsobil, že jeho prvý román Chatrč vyšiel v tridsaťmiliónovom náklade a priniesol odpoveď na nekonečnú otázku: Kde je Boh vo svete plnom toľkej nevýslovnej bolesti? Aj ďalším románom Rázcestia vyvolal Young nadšené ohlasy čitateľov. Ukazuje, ako máme žiť, milovať, konať, a prináša zamyslenie nad vlastným životom, keď stojíme na rázcestí pred dilemou, ktorým smerom sa vybrať.

„Táto kniha je pozvánkou do života v bezprostrednom spojení s Otcom, pozvánkou hľadieť mu rovno do očí. Ako jej autor som chcel vyslať posolstvo, že každý z nás je jedinečným umeleckým dielom najvyššieho Stvoriteľa, dielom, ktoré svojou kvalitou presahuje kultúrne rozdiely a obmedzenia.“ Wm. Paul Young

„Nie je veľa autorov, ktorí by držali čitateľa v napätí od prvej po poslednú stránku. Tento román mi dotykom mystéria a priblížením biblických postáv pripomína Lewisove Kroniky Narnie. A na konci čitateľovi ukradne srdce.“ Lynn Kirabo

„Milujem Youngove knihy. Sú úplne rozdielne, ale príbeh je vždy hlboko duchovný. Autor je brilantný rozprávač a núti ma hltať stránku za stránkou. Prekrásna kniha.“ Corinne Smithová

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
278545
Názov
Eva
EAN/ISBN
9788022208055
Forma
Pevná
Autor
William Paul Young
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/08
Rozsah
256
Rozmer
124×229 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Eva zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.