Váhanie + Triaška KOMPLET

Kniha: Váhanie + Triaška KOMPLET - Maggie Stiefvaterová
Katalógové číslo: 276753 viac »
20,27

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Váhanie + Triaška KOMPLET

Váhanie (Vlci z Mercy Falls 2) Túžba Grace so Samom našli jeden druhého. Lenže ak chcú zostať spolu, musia naďalej bojovať. Pre Sama to znamená zúčtovanie s minulosťou vlkolaka, kým Grace čelí čoraz neistejšej budúcnosti. Strata Do ich životov vstupuje vlk menom Cole, ktorého minulosť je plná bolesti a nebezpečenstva. Mladík zápasí s vlastnými démonmi a v koži vlka sa cíti lepšie než v ľudskom tele. Váhanie Grace, Sam a Cole sa neustále pohybujú medzi dvoma extrémami – životom vlka a ľudskou existenciou. Ešte aj láska má dve tváre: je nádherná a trýznivá, oslobodzujúca aj zväzujúca, lákavá i znepokojivá. Keď sa však hrdinom pred očami rúca svet, láska zostáva ich jedinou nádejou. Bude im stačiť? Z anglického originálu Linger (Scholastic Press, an imprint of Scholastic Inc., New York 2010) preložil Michal Jedinák. Triaška (Vlci z Mercy Falls 1) Chlad Grace roky pozorovala vlčiu svorku v lese za domom svojich rodičov. Jeden zvláštny vlk so žltými očami – jej vlk – zas tajne sledoval Grace. Zdalo sa jej, že ho pozná, ale netušila odkiaľ. Horúčava Sam viedol dva životy. Ako vlk ticho sprevádzal dievča, do ktorého sa zamiloval. Na krátky čas v roku, v lete, sa z neho stával človek. Grace sa však neodvážil osloviť... až teraz. Triaška Grace a Sam si nikdy nepripúšťali, že by mohli niekoho milovať, ale láska si ich napokon celkom podmanila. Sam musí bojovať, aby zostal človekom, a Grace – aby zostal s ňou, aj keď to znamená prijať bolestnú minulosť, krehkú prítomnosť a budúcnosť bez nádeje.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
276753
Názov
Váhanie + Triaška KOMPLET
EAN/ISBN
0800470
Autor
Maggie Stiefvaterová
Druh tovaru
Kniha
Rozmer
207×132×48 mm
Hmotnosť
0,63
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Váhanie + Triaška KOMPLET zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.