Ohňostroj pre deduška

Jaroslava Blažková

SVK Slovensky 2016/07

Kniha: Ohňostroj pre deduška - Jaroslava Blažková
Katalógové číslo: 275783 viac »
6,12

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Ohňostroj pre deduška

Konečne, po dlhých tridsiatichpiatich rokoch, opäť vychádza. A pritom tú knižku kritika zaraďovala medzi vrcholky tvorby pre deti. A pritom tú knižku čitatelia spontánne čítali a čítali a dodnes si na ňu mnohí, dnes už sami rodičia detí vo veku, ako boli vtedy oni, s úsmevom a nostalgiou spomínajú. A pritom je to knižka, ktorá vo Francúzsku vychádza rok čo rok v dotlači. Nuž s „emigrantkou“ Jaroslavou Blažkovou je to u nás tak: dlho akoby prestala existovať. Našťastie akoby. A tak je tu to skvelé dielko plné čarovnej atmosféry a sympatického humoru. Je tu ten príbeh vnuka Andreja, ktorý spolu s kamarátom Rudom Brdom chystajú dar pre deduška k päťdesiatinám: neobyčajný dar! Že je s tým spojených kopa milých i nemilých zážitkov, protivenstiev zo strany žalobaby a klamárky Mirabely, ba i dobrodružstva a tajomnosti? Akože inak! Tak to už v živote Andrejov, Rudov a podobných chlapcov chodí. Hlavná vec, že darčeky napokon boli, a naozaj neobyčajné. Veď ktorýže deduško, okrem toho Andrejovho, dostal k narodeninám pravú hviezdu?
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
275783
Názov
Ohňostroj pre deduška
EAN/ISBN
9788089092796
Forma
Viazaná
Autor
Jaroslava Blažková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/07
Rozsah
95
Rozmer
154×193
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ohňostroj pre deduška zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.