Kúzelníkov únik z reality

Lars Vasa Johansson

SVK Slovensky IKAR2016/12

Kniha: Kúzelníkov únik z reality - Lars Vasa Johansson
Katalógové číslo: 274989 viac »
12,35

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Kúzelníkov únik z reality

Ako ďaleko musí človek vkročiť do voňavého švédskeho pralesa, aby našiel sám seba? Prečo treba vždy pomáhať malým dievčatkám, keď potrebujú natrhať kvety? Čo treba pridať do piškótovej rolády, aby vás ochránila pred zlovestnými bytosťami, ktoré vás chcú pripraviť o život? Štyridsaťpäťročný profesionálny kúzelník Anton pozná odpovede na tieto zložité otázky. Anton je racionálny muž. Neusmieva sa často. Narodeniny oslavuje sám. Jeho život napĺňa cestovanie a predvádzanie stále rovnakých trikov v domovoch dôchodcov. Za osamelých nocí v hotelových izbách si neraz spomenie na svoju stratenú tínedžerskú lásku. Všetko sa však zmení, keď jednej noci zablúdi do národného parku Tiveden, útočiska zvláštnych ľudí a podivných bytostí. A to ešte netuší, akou osudnou sa mu stane zrážka s červenou chesterfieldskou pohovkou… Zo švédskeho originálu Den stora verklighetsflykten (Bokforlaget Forum, Stockholm 2016) preložila Tereza Chelemendiková.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
274989
Názov
Kúzelníkov únik z reality
EAN/ISBN
9788055151687
Forma
Viazaná
Autor
Lars Vasa Johansson
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/12
Rozsah
376
Rozmer
200×125×33 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kúzelníkov únik z reality zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.