Black-out

Zajtra už bude neskoro

Marc Elsberg

SVK Slovensky Zelený kocúr2016/08

Kniha: Black-out - Zajtra už bude neskoro - Marc Elsberg
Zajtra už bude možno neskoro...
Katalógové číslo: 274923 viac »
7,10

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Black-out

Zajtra už bude neskoro

Európou práve lomcujú februárové mrazy, keď na celom kontinente vypadnú prenosové elektrizačné sústavy a nastane totálna tma. Následky sú katastrofálne. Na neosvetlených cestách dochádzka k dopravným kolíziám, zlyháva centrálne kúrenie, mobilné telefóny sa nedajú dobiť a k internetu nie je prístup.

Taliansky informatik Piero Manzano má podozrenie, že ide o útok hackerov. No jeho snahy upovedomiť talianske úrady zostanú bezúspešné. Uverí mu až komisár Europolu François Bollard, ktorý rozbehne pátranie po stopách útočníkov. Krátko nato sa na Manzanovom notebooku objavia záhadné emaily a on sám upadne do podozrenia. Až vtedy pochopí, akí rafinovaní a nemilosrdní sú ich protivníci. Zatiaľ čo Manzano uteká pred políciou a zároveň pátra po pôvodcoch výpadku, Európa a jej obyvatelia prežívajú kruté chvíle a vedú beznádejný boj o holé prežitie.

Úspešný román rakúskeho autora Marca Elsberga nastoľuje otázky, na ktoré bude musieť ľudstvo nájsť odpovede čím skôr, pretože zajtra už bude možno neskoro...

„Úžasné na knihe je, že v nej autor spracoval dôveryhodné informácie. Keď som včera večer stlačil vypínač a rozsvietilo sa svetlo, uľahčene som si vydýchol.“ Andreas Eschbach

„Elsberg spojil štyri dejové línie do napínavého príbehu, ktorý čitateľovi vyráža dych,“ napísal o knihe popredný nemecký populárno-vedecký mesačník Bild der Wissenschaft, ktorý ju vyhlásil za najnapínavejšiu knihu populárno-náučnej literatúry roku 2012.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
274923
Názov
Black-out
Podnázov
Zajtra už bude neskoro
EAN/ISBN
9788089761159
Forma
Brožovaná
Autor
Marc Elsberg
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/08
Rozsah
500
Rozmer
140×210 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Black-out zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.