Banská Bystrica Ako sme tu žili II. - exkluzív

Vladimír Bárta

SVK Slovensky ab-ART press2016/06

Kniha: Banská Bystrica Ako sme tu žili II. - exkluzív - Vladimír Bárta
Katalógové číslo: 273720 viac »
Séria kníh: Banská Bystrica - Ako sme tu žili
Banská Bystrica - Ako sme tu žili
Titul je zaradený v tejto sérii
36,76

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Banská Bystrica Ako sme tu žili II. - exkluzív

Kniha je balená v reprezentačnej kazete s magnetickým uzatváraním, potiahnutá syntetickou kožou s plastickým, gélovým znakom mesta Banská Bystrica. Je druhým pokračovaním obrazovo - textovej knihy o metropole stredného Slovenska, o živote v nej v minulom storočí a najmä v jeho 2. polovici. Je dielom kolektívu autorov, pamätníkov na tie časy, ktorí ku svojim spomienkam vybrali z rodinných archívov pozoruhodné dobové čiernobiele fotografie prezrádzajúce čitateľom ako vyzeralo toto utešené mesto v nedávnej, v dávnejšej i dávnej minulosti. Priblížime si atmosféru Sokolského sletu roku 1936, zaspomíname si na vynikajúcich banskobystrických športovcov – futbalistov, hokejistov, plavcov a najmä lyžiarov, ktorí patrili medzi najlepších na Slovensku. Nezabudli sme ani na umelca fotografa Karola Benického i výborných muzikantov populárnej skupiny Jazdci. Vrátime sa na chvíľu aj do rokov, keď na námestí zaparkovali prvé súkromné autobusy, ktoré našich rodičov či starých rodičov vozili na Donovaly, do Ružomberka či do kúpeľov v Kováčovej. Tieto i ďalšie historické fotografie, zážitky i spomienky vytvárajú knihu, ktorá sa číta takpovediac na jeden dúšok.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
273720
Názov
Banská Bystrica Ako sme tu žili II. - exkluzív
EAN/ISBN
9788089850112
Forma
Pevná
Autor
Vladimír Bárta
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/06
Rozsah
128
Rozmer
230×270 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
8%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Banská Bystrica Ako sme tu žili II. - exkluzív zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.