Červená kráľovná

Svet rozdelený krvou

Victoria Aveyardová

SVK Slovensky MOTÝĽ2016/08

Kniha: Červená kráľovná - Svet rozdelený krvou - Victoria Aveyardová
Katalógové číslo: 273638 viac »
Séria kníh: Červená kráľovná
Červená kráľovná
Titul je zaradený v tejto sérii
11,24

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Červená kráľovná

Svet rozdelený krvou

Svet Mare Barrow je rozdelený krvou - červenou a striebornou.

Červená kráľovná je napínavý román od Victorie Aveyard, ktorý sa stal svetovým bestsellerom už v 25 krajinách po celom svete.

Svet je rozdelený na dve strany - Strieborných špičkových bojovníkov s božskými schopnosťami a Červených jednoduchých občanov, ktorí žijú pod krutou vládou Strieborných.

Mare Barrow je sedemnásťročné dievča, ktoré patrí medzi Červených, a ani vo sne jej nikdy nenapadlo, že by to mohlo byť ináč. No opak je pravdou. Onedlho odhalí, že aj napriek tomu, že je Červená, aj ona má svoje schopnosti. Dokonca také, ktoré môžu ohroziť celú vládu Strieborných.

Lenže zahrávať sa so silou je veľmi nebezpečné. Navyše vo svete rozdelenom krvou môže vyhrať len najstatočnejší. Jeden chybný krok môže viesť aj k jej smrti, no isté je, že zrada nikoho neminie.

Zachránia mladú Mare jej nezvyčajné schopnosti alebo sa jej stanú osudnými?

Príbeh plný intríg, triednych hierarchií a klamstiev prinúti čitateľa, aby sa ponoril do deja ovládaný zvedavou túžbou zistiť, aký bude osud Mare - dievčaťa, ktoré si každý čitateľ zamiluje.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
273638
Názov
Červená kráľovná
Podnázov
Svet rozdelený krvou
EAN/ISBN
9788081640902
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Victoria Aveyardová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/08
Rozsah
400
Rozmer
145×210 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Viki 4 z 5
16.11.2016 08:33:21

Typická Ya fantasy. Čo nie je nutne zlé. Mare je príjemná hrdinka s rebelskými tendenciami a tvrdohlavosťou, ktorá sa jej pri všetkom čím ju chce autorka prevliecť zíde. Nie doslova výnimočná ale ani nudná. Knihy sa spolieha nie až tak na svet (vôbec nie zle spravený) ako na šokujúce odhalenia a rýchlo plynúci dej, ktorý je zdá sa dobre a do hĺbky premyslený a veci do seba pekne zapadajú. Kto vie, že tento žáner zbožňuje a nemá príliš vysoké nároky (a ešte dokáže zniesť teenagerskú atmosféru a problémy a to v knihách kde sa rieši osud ríše), určite nemusí zaváhať.