Nedaj sa!

Vzostup a pád Simona Snowa

Rainbow Rowell

SVK Slovensky IKAR2016/10

Kniha: Nedaj sa! - Vzostup a pád Simona Snowa - Rainbow Rowell
Katalógové číslo: 270981 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Nedaj sa!

Vzostup a pád Simona Snowa

Simon Snow je ten najhorší vyvolený, aký sa kedy objavil. Prinajmenšom to tvrdí jeho spolubývajúci Baz. Baz je síce zlý upír a totálny idiot, no v tomto má zrejme pravdu. Simon v podstate nevie pracovať s prútikom a pomerne často sa mu podarí niečo zapáliť. Jeho mentor sa mu vyhýba, frajerka sa s ním rozišla, po svete pobehuje netvor so Simonovou tvárou a požiera mágiu. Baz by mal z toho všetkého veľkú radosť, no hoci mal spolu so Simonom nastúpiť do posledného ročníka Watfordskej školy mágie, Simonov úhlavný nepriateľ sa ani neobťažoval ukázať.

Nedaj sa je príbeh o duchoch, o láske a o jednej záhade. Je v ňom zhruba toľko bozkávania a rozprávania ako v priemernom príbehu od Rainbow Rowellovej, no oveľa viac netvorov – na svoje si prídu aj fanúšikovia Harryho Pottera.

Keď som dokončila Fanúšičku, dokázala som sa oslobodiť od Cath, jej frajera Leviho a ich sveta. Mala som pocit, že ich príbeh som už dopísala... No nedokázala som sa oslobodiť od Simona. Prostredníctvom iných hlasov som o ňom napísala veľa a ustavične som myslela na to, čo by som s ním urobila, keby bol v mojom príbehu, a nie v Cathinom či Gemminom. Čo by som urobila so Simonom Snowom? Čo by som urobila s Bazom? A Agathou? A Penny? Čítala som mnoho príbehov o vyvolených – no ako by som napísala vlastný? O tom je Simon Snow.  Rainbow Rowellová

Z anglického originálu Carry On (St. Martin's Griffin, New York 2015) preložila Diana Ghaniová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
270981
Názov
Nedaj sa!
Podnázov
Vzostup a pád Simona Snowa
EAN/ISBN
9788055150604
Forma
Brožovaná
Autor
Rainbow Rowell
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/10
Rozsah
456
Rozmer
145×227 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nedaj sa! zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.