Škola dobra a zla 3: Posledný a naveky

Soman Chainani

SVK Slovensky CooBoo2016/04

Kniha: Škola dobra a zla 3: Posledný a naveky - Soman Chainani
Katalógové číslo: 268687 viac »
Séria kníh: Škola dobra a zla
Škola dobra a zla
Titul je zaradený v tejto sérii
13,49

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Škola dobra a zla 3: Posledný a naveky

Zo všetkých príbehov vo všetkých lesoch si musela vstúpiť do toho môjho. (Tedros) Sophiin a Agathin príbeh sa ešte neskončil. Každá sa vydala vlastnou cestou – Agatha s Tedrosom sa vrátila do Gavaldonu, zatiaľ čo Sophie s riaditeľom Rafalom zostali v škole. Zdá sa, že obe našli svoje šťastie. No tentoraz nejde len o ich príbeh. Zlo sa ujalo vlády a z minulosti sa vracajú pomstychtiví zloduchovia. Zaumienili si premeniť starý svet dobra a zla na ríšu temna so Sophie ako kráľovnou. Iba Agatha s Tedrosom mu stoja v ceste. Podarí sa im nájsť dokonalé rozuzlenie rozprávkového príbehu a obnoviť staré priateľstvo? Staré sa opäť mení na nové, Sophie s Agathou bojujú s minulosťou aj prítomnosťou, aby dospeli k šťastnému koncu. Bude posledný a naveky?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
268687
Názov
Škola dobra a zla 3: Posledný a naveky
EAN/ISBN
9788075441133
Forma
Viazaná s laminovaným poťahom
Autor
Soman Chainani
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/04
Rozsah
576
Rozmer
130 x 180 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Neliss 4 z 5
07.07.2016 12:47:38

Soman Chainani dal rozprávkovému motívu úplne nový rozmer. Neostáva pri očividných jednoduchých možnostiach, ale skúma svoje postavy a ich vzťahy akoby boli skutoční ľudia. Agatha, Sophie a Tedros sú kapitola sama o sebe. S takýmto neskutočne mätúcim ľúbostným trojuholníkom som sa hádam ešte ani nestretla. Veľmi sa mi páčilo, že ich interakcie vôbec nie sú prehnane romantické a rozprávkové, práve naopak, občas to medzi nimi veľmi realisticky škrípe... Niekedy som sa však nedokázala ubrániť dojmu, že sa z rozprávky pomaly stáva telenovela. V knihe navyše nechýba poriadna akcia či napínavé chvíle, ibaže sa vyskytlo i niekoľko hluchých miest. Posledný a naveky považujem za slušný záver originálnej série, ktorá stojí za povšimnutie napriek svojim nedokonalostiam. Zároveň je pre mňa jej najslabším dielom - 4 hviezdičky ako predchádzajúce knihy odo mňa dostáva so skutočne odretými ušami.