Hostiteľ

Robin Cook

SVK Slovensky IKAR2016/08

Kniha: Hostiteľ - Robin Cook
Katalógové číslo: 268588 viac »
11,46

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Hostiteľ

Lynn Peirceová, študentka štvrtého ročníka medicíny na Masonovej-Dixonovej univerzite v Južnej Karolíne, sa nádeja, že má celý život pred sebou. Keď sa však jej zdravý priateľ Carl podrobí v nemocnici rutinnej operácii, jej usporiadaný život sa prevráti hore nohami.

Carl sa po operácii nepreberie z anestézie a MRI potvrdí mozgovú smrť. Lynn, otrasená Carlovým stavom, sa usiluje nájsť odpoveď na to, čo sa stalo. Presvedčená, že za Carlovou nehodou je niečo viac, ako vedenie nemocnice pripúšťa, použije všetky dostupné zdroje vrátane pomoci od svojho spočiatku neochotného spolužiaka Michaela Pendera, aby vypátrala dôkaz o nesprávnom postupe lekára alebo o zanedbaní zdravotnej starostlivosti.

Lynn s Michaelom však spoločne odhalia znepokojujúce fakty. Nemocnice patriace spoločnosti Middleton Healthcare, teda aj Masonov-Dixonov medicínsky komplex, majú zlé štatistiky týkajúce sa nevysvetliteľných anestetických komplikácií a viacerým pacientom po prijatí do nemocnice diagnostikujú vážnu smrteľnú chorobu. Keď sa Lynn a Michaelovi začnú vyhrážať, vedia, že narazili na niečo väčšie, ako pôvodne predpokladali. Čoskoro sa rozpútajú zúfalé preteky s časom a študenti majú čo robiť, aby získali odpovede, skôr ako temné sily stojace za spoločnosťou Middleton Healthcare a ich partnerom Sidereal Pharmaceuticals raz a navždy zničia.

Z anglického originálu Host (G. P. PUTNAM’S SONS, an imprint of Penguin Random House LLC, New York 2015) preložil Henrich Chládek.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
268588
Názov
Hostiteľ
EAN/ISBN
9788055149288
Forma
Viazaná
Autor
Robin Cook
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/08
Rozsah
352
Rozmer
145×227 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Hostiteľ zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.