Tajomstvo Pembrooke Parku

Julie Klassenová

SVK Slovensky i527.net2016/04

Kniha: Tajomstvo Pembrooke Parku - Julie Klassenová
The Secret of Pembrooke Park
Katalógové číslo: 268249 viac »
11,46

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Tajomstvo Pembrooke Parku

Nájde Abigail poklad a lásku, ktorú hľadá... alebo veľmi reálne nebezpečenstvo?

Abigail Fosterová je praktickou dcérou. Bojí sa, že skončí ako stará panna najmä preto, že má malé veno a, ako sa zdá, jediný muž, o ktorom si myslela, že by sa s ňou mohol oženiť, sa zamiluje do jej mladšej pôvabnejšej sestry. Keď rodina čelí finančnému bankrotu, Abigail a jej otec hľadajú primeranejšie ubytovanie. Vtedy prichádza neznámy právnik so zarážajúcou ponukou: užívať odľahlé panské sídlo, ktoré už osemnásť rokov stojí opustené.

Fosterovci odcestujú do veľkolepého Pembrooke Parku, ktoré s hrôzou nachádzajú tak, ako ho jeho predchádzajúci obyvatelia náhle opustili: dná šálok pokryté zaschnutým čajom, moľami prežrané šatstvo v skriniach, domček pre bábiky rozložený uprostred hry... Privíta ich atraktívny miestny kaplán, ale hoci sa zdá, že on aj jeho rodina poznajú minulosť sídla, jediná informácia, ktorú im poskytnú, je strohé varovanie: Majte sa na pozore pred cudzincami, ktorých do Pembrooke Parku prilákajú reči o tajnej izbe plnej pokladov.

To Abigail zaujme. V nádeji na obnovu rodinných financií – a svojho vena – Abigail pátra po údajnom poklade. Desivé zvuky v noci a stopy v prachu však prezradia, že nie je jediná, kto tajne prehľadáva dom. Nato Abigail začína dostávať anonymné listy s kľúčom k tajnej izbe a prekvapujúcim odhalením z minulosti. Keď Pembrooke Park navštívia starí priatelia a noví nepriatelia, tajomstvá vychádzajú na svetlo sveta.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
268249
Názov
Tajomstvo Pembrooke Parku
EAN/ISBN
9788089822034
Forma
Brožovaná
Autor
Julie Klassenová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/04
Rozsah
456
Rozmer
130×205 mm
Hmotnosť
0,36
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Domi 5 z 5
25.08.2016 22:25:28

Táto kniha bola neuveriteľne strhujúca. Veľmi obdivujem Julie Klassenová. Je to dokonalá spisovateľka historických románov aj keď je to novodobá autorka. Núti vás presedieť pri knihe aj celé dni kým sa nedozviete konečné rozuzlenie. Jej príbehy tak ako aj Tajomstvo Pembrooke Parku sú napísané spôsobom, pri ktorom je veľmi ťažké odhadnúť čo sa bude diať na ďalšej stránke a to je na tom to úžasné. Nič nie je predvídateľné a každá zápletka je veľmi originálna. Postavy prepracované, miesta realisticky vykreslené s nádychom záhadnosti. Vrelo odporúčam akúkoľvek knihu od tejto autorky. Narazila som na ňu, keď som sa snažila nájsť niečo podobné ako sú knihy od Jane Austenovej a sestier Bronteových. A výsledok je Julie Klassenová, ktorá stojí niekde medzi a veľmi ľahko zapadne :).