Zašepkaj jej meno

Veľkostatok Belle Meade 1

Tamera Alexanderová

SVK Slovensky i527.net2015

Kniha: Zašepkaj jej meno - Veľkostatok Belle Meade 1 - Tamera Alexanderová
Katalógové číslo: 266755 viac »
Ušetríte až 2,94 € z bežnej ceny 13,90
A navyše získate 10 vernostných bodov
Séria kníh: Veľkostatok Belle Meade
Veľkostatok Belle Meade
Titul je zaradený v tejto sérii
10,96
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Zašepkaj jej meno

Veľkostatok Belle Meade 1

Román Zašepkaj jej meno je zasadený do prostredia slávneho nashvillského žrebčína Belle Meade Plantation. Preplietajú sa v ňom zápasy južanskej spoločnosti po skončení vojny Severu proti Juhu s osudmi muža a ženy, ktorých bolestivo poznačila zrada blízkej osoby. Olivia Aberdeenová, vdova po mužovi, ktorý bol za zradu voči Juhu brutálne zavraždený, sa v meste stáva nežiaducou osobou, preto vďačne prijíma pozvanie „tety“ Elizabeth Hardingovej, panej statku Belle Meade, aby sa stala hlavnou gazdinou. Po príchode zažíva veľké sklamanie a dozvedá sa pravý dôvod, prečo generál Konfederácie William Giles Harding súhlasil s jej príchodom. Olivia nenachádza na statku útočisko, aké očakávala, a nečakane podľahne citom voči Ridleymu Adamovi Cooperovi, ktorý ani v najmenšom nepôsobí ako pravý južanský gentleman. Ridley Cooper sa napriek svojmu južanskému pôvodu rozhodne bojovať na strane Únie, čím si od niektorých vyslúži označenie zradcu. Hoci občianska vojna oficiálne skončila, v jeho vnútri pokračuje ďalej. Na statok Belle Meade prichádza s túžbou osvojiť si „dar“, ktorý má Bob Green, hlavný tréner koní a bývalý otrok. Ridleyho tajomstvo ich môže oboch stáť život. Kým Ridley sa potrebuje vyrovnať so „zradou“ milovaného Juhu, Olivia je odhodlaná vyhnúť sa zrade za každú cenu. O autorke: Tamera Alexanderová je úspešnou autorkou románov s majstrovsky vykreslenými postavami a dejom, ktorý vás donúti zamyslieť sa. Tamera získala viacero literárnych ocenení, vrátane Christy Award, RITA a Library Journal Award. S manželom sa nedávno vrátila k svojím južanským koreňom a momentálne žije v Nashville.

Napísali: „Nádherný čitateľský zážitok.“ – Liz Curtisová-Higgsová „Výdatne nasýtil moje srdce aj dušu.“ – Christy Jordan, Southern Plate „Tamera napísala krásny príbeh lásky, priateľstvo a objavovania zmyslu. Vzájomná príťažlivosť postáv a ich sny udržia čitateľa až do posledného slova. Prvý diel tejto série pripomína, že naša cesta životom môže nabrať neočakávaný spád, no Boh v ňom má stále svoje miesto.“ – RT Book Reviews

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
266755
Názov
Zašepkaj jej meno
Podnázov
Veľkostatok Belle Meade 1
EAN/ISBN
9788089822010
Forma
Brožovaná
Autor
Tamera Alexanderová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015
Rozsah
528
Rozmer
136×204
Hmotnosť
0,42
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(2)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Edit 5 z 5
16.07.2016 20:37:45

Velmi dobre citanie..


Junáčka 5 z 5
03.10.2016 16:08:40

Jedna z najlepších kníh, aké som kedy čítala. Bála som sa, že bude písaná nejakým nezaujímavým štýlom, ale... veľmi príjemne ma prekvapila. Páčilo sa mi to ako zo strany milovníčky koní, tak aj zo strany kresťanky, ktorej dobre padnú také povzbudenia, aké sa nachádzajú v tejto úžasnej knihe, pričom do deja zapadajú úplne prirodzene, nenútene. Ďakujem za túto knihu! Klobúk dole.